ASU Politehnica Timişoara – Vulturul Grebenac (Serbia) 3-1 (1-1)

Alb-violeții de pe locul 5 în urma primelor două etape din returul Ligii 2 au punctat mijlocul celei de-a doua săptămâni din perioada pregătirilor de iarnă prin cel de-al doilea joc amical disputat în acest răstimp, primul câștigat, după un 1-1 consemnat sâmbătă pe Baza II – UPT în compania unei divizionare D: ASU Politehnica Timişoara – Vulturul Grebenac (Serbia) 3-1 (1-1).

O lună de zile îi mai despart pe secund-divizionarii de pe ”Știința” de reluarea returului prin primirea la Timișoara a ocupantei locului 3, AFC Chindia, de care sunt devansați cu 6 puncte, iar în cadrul pregătirilor hibernale în care în această săptămână mai este programat și amicalul de sâmbătă de la ora 12 pe terenul din Cartierul Plopi cu CS Naţional Sebiş, elevii lui Bogdan Andone – foto au avut parte miercuri de o partidă de verificare internațională, cu o formație din Serbia.

Meciul s-a jucat de la ora 13 pe terenul din Giroc iar ”violeții” de pe malurile Begăi au deschis scorul în prima repriză și au preluat din nou conducerea după aceeași perioadă de joc scursă și din repriza a II-a, desprinzându-se spre final la două goluri diferență.

După ce Plămadă a nimerit transversala în minutul 17, cinci minute mai târziu acelaşi jucător a și deschis scorul în urma unei mingi primite de la Sorescu, oaspeţii reuşind apoi egalarea în minutul 31, prin Czizik, printr-un contraatac: 1-1. ASU Politehnica a mai trimis mingea în bară și prin Ignea, cu cinci minute înainte de pauză.

În mitanul secund, alb-violeţii au marcat de două ori, mai întâi prin Dejan Ivanovic, în minutul 61, iar apoi prin Alexandru Bădăuţă, care a stabilit rezultatul final în minutul 79: 3-1.

În prima repriză, pe lângă mijlocașul lateral Marvin Schieb, care evolua și în weekend, a apărut și fundașul Cristian Scutaru, în sezonul de toamnă la UTA, cei doi fiind aproape de a semna cu gruparea alb-violetă. În schimb, față de jucătorii testați în amicalul anterior, n-a mai apărut Noe Bokila, dar a reintrat în cadru atacantul Andreja Lazovic, testat și iarna trecută, de Sorin Brîndescu, fiind vorba despre un vârf în vârstă de 23 de ani, care a evoluat ultima oară la Jagodina, iar în CV-ul său mai figurează Macva Sabac, Sindelic Belgrad și Cukaricki. De asemenea, a fost introdus un al treilea junior din generația 2003, și anume Rareș Bîrlovean, un fundaș originar din Petroșani.

De menţionat că la acest meci de la Giroc a fost menajat Adrian Poparadu, care este în continuare în proces de recuperare după o întindere suferită în ultimul meci oficial din 2017, cel cu FC Argeș, în vreme ce Ionuț Coadă și Radu Motreanu sunt plecați într-o tabără de schi organizată de Universitatea de Vest.

ASU Politehnica a folosit miercuri după-amiază următorii jucători: Dur-Bozoancă – Bilia, Scutaru, Mera, Taub – Predescu, Krausz, Ignea – Sorescu, Plămadă, Schieb. În repriza secundă au evoluat Dur-Bozoancă (Borbei) – Giuricici, Bilia (Lazovic), Bîte, Ghinescu – Teuț, Lazea, Boloca, Gașpar – Ivanovic (Bîrlovean), Bădăuță.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: