Atletico Timişoara – CS Millenium II Giarmata 5-3 (2-1) în ”Municipal”: FOTO

Campionatul Municipal Timișoara a avut săptămâna aceasta în program etapa a V-a din noua ediție, iar runda a început încă de luni, urmând a se încheia mâine, vineri, cu ultima partidă, dintre cei din Urseni și ASU Politehnica II. În această după-amiază s-au jucat două meciuri, și anume Atletico Timişoara – CS Milenium II 5-3 şi CSŞ Bega – Timişul Şag II, încheiat cu victoria echipei a doua a divizionarei ”D”, cu 2-6.

Luni şi marţi se disputau primele trei jocuri ale rundei, concluzia fiind că se conturează o etapă a oaspeţilor, în care au reuşit patru victorii, punându-le la socoteală și pe cele semnate de Albina, cu 1-4 la Auto, Chişoda, cu 2-6 la CFR, și Giarmata Vii, cu 1-4 la Srbianca Giuchici. Cât despre gazde, deocamdată succesul celor de la Atletico Timişoara…

Atletico Timişoara – CS Millenium II Giarmata 5-3 (2-1).

Pe terenul ”Voinţa”, junii lui Daniel Moraru au ţinut piept gazdelor până în minutul 68, după care au cedat în plan fizic, încasând trei goluri şi cedând la două diferenţă. 

Au marcat pentru gazdele învingătoare Iovanovici în minutul 10, Luchici (min. 44 și 72) și Popescu în minutele 68 și 88, respectiv Ovidiu Moraru (min. 27) și Apostol în minutele 55 și 84 în contul echipei secunde a celor din Giarmata.

Constantin Luţă nu i-a putut folosi la ”albaștri” pe Iosif Rotariu, Paul Codrea şi Gheorghe Stănescu dar Atletico i-a depășit în cele din urmă pe vizitatori. De menţionat și că Bungău a ratat în minutul 3 o lovitură de la 11 metri, mai bine spus portarul junior din generația 2003 Andrei Florescu a barat cu succes șutul.

Au jucat următoarele formaţii:

Atletico: Dabâcă – Ciocârlan, Rada, Teodorescu, Iovanovici – Dancia (cpt.), Brândaş, Chiriac, Bungău, Popescu – Luchici.

Antrenor: Constantin Luţă.

Au mai jucat: Groza, Buzatu, Şerban și Mihalka.

CS Millenium II: Florescu – Mladin, Rusu, Ovidiu Moraru, Botez (cpt.) – Curelaru, Găină, Ionuţ Kalanyos, Pârvu, Ghera, Apostol.

Antrenor: Daniel Moraru.

Au mai jucat: Andraş, Adrian Kalanyos, Chivu, Melincenko.

Pe bancă: Bota, Obreja, Glujdea.

Au arbitrat: Ionel Humiţa – Denis Mihăescu şi Roxana Cismaş Malac. Observator: Paia Pecarov.

Fotografii de Iosif Canea

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: