Pe primul loc până în minutul 94 al etapei de D Timiș din Joia Mare… FC Chişoda – CS Ghiroda 0-8 (0-5)

Ghirozenii, care au făcut instrucție pe terenul unei grupări căreia i-ar putea mulțumi pentru draw-ul smuls duminică alb-violeților pe ”Știința”, au fost pe primul loc până în minutul… 94, când s-a înscris nu departe, tot în sud-estul Timișoarei, în Auto – ASU Politehnica 1-2: FC Chişoda – CS Ghiroda 0-8 (0-5)

După punctul câştigat în extremis în faţa liderului, etapa trecută, se părea că oaspeţii vor avea parte de o replică mai aprigă, dar nu a fost deloc aşa, oboseala remizei din weekend turnând plumb în ghetele chișozenilor.

Și totuși, în primul minut, Gherman putea deschide scorul din lovitură liberă, de la 20 de metri, dar portarul Mercescu a respins de sub transversală. Această mare ocazie nu părea a prevesti dezastrul ce a urmat, gazdele încasând 5 goluri în prima parte a jocului: trei de la Mediop, dar și de la Budur şi Popa.

În repriza secundă, noul intrat în teren, Mario Dragodan, a reuşit hat-trick-ul, zdrobindu-i pe cei de la Chişoda, care nu au reuşit nici măcar să înscrie golul de onoare.

De la 1-1 pe terenul liderului, la 0-8 acasă, sau efectele pregătirilor în salturi…

*

Chişoda: Sârbu – Golea (min. 35, Boceanu), Petrovici (min. 51, Aldea), Ionilă (min. 11, Ilcău), Vasincă, Burghelea, Rigo, Şuleap, Gherman, Berceanu (min. 35, Bănăţeanu), Coţolan.

Antrenor: Cristi Safta.

Pe bancă: Ţimbălaru, Asultanei, Scutelnicu.

Ghiroda: Mercescu – Mureşan, Bogdan Andrei, Protopopu, Costescu (min. 36, Bura), Andrei Marius (min. 50, Dragodan), Filimon, C-tin. Popa, Budur, Baranyi, Mediop (min. 56, Iambor).

Antrenor: Alin Miloş.

Pe bancă: Toma, Boangheş, Murariu.

Arbitri: Raul Ciev – Horaţiu Lotreanu şi Ciprian Pandia. Observatori: Iulian Spătaru şi Eugen Iercu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: