Au promovat în liga a IV-a (partea a III-a)… AS Voinţa Maşloc, o plăcută surpriză, fără eşec!

Încheiem trecerea în revistă a reuşitelor câştigării seriilor Campionatului Judeţean Timiş prin punctarea plăcutei surprize oferită de gruparea din Maşloc, AS Voinţa impunându-se în Seria a III-a în ediţia de campionat 2013-2014 şi reuşind să încheie întrecerea pe primul loc, după o luptă acebră cu cei de la Avîntul Chizătău şi Lorena Giarmata Vii.

După ce în prima jumătate a campionatului a încheiat pe locul secund, la diferenţă de un punct faţă de prima clasată, Avântul Chizătău, AS Voinţa a mai făcut un pas în retur, disciplina impusă în teren şi în afara dreptunghiului verde de antrenorul-jucător Emeric Vascko aducându-i pe cei din Maşloc în fruntea clasamentului şi izbutind astfel cea mai bună performanţă a clubului.

Este singura echipă din cele trei promovate care nu a cunoscut înfrângerea, având şi cel mai mare punctaj realizat! Echipa Voinţa a obţinut 26 de victorii din 30 de meciuri de campionat şi 4 rezultate de egalitate, cu un golaveraj excelent, 144 de goluri marcate, de menţionat fiind că un rezultat din retur, 14-0, obţinut cu Olimpia Bucovăţ, a fost omologat cu 3-0 de comisia abilitată a AJFT, învinşii find excluşi din campionat pentru două neprezentări, respectiv 20 de goluri primite, şi un punctaj record, 82.

Din cele 4 rezultate de egalitate, trei le-a reuşit în deplasare, toate cu 1-1, la Lorena Giarmata Vii, Avântul Chizătău şi Avântul Topolovăţu Mare, respectiv unul acasă, 0-0 cu FC Bazoş. Cea mai categorică victorie a obţinut-o în compania celor de la AS Remetea Ianova 2000, 14-0, pe propriul teren, golgheterul echipei fiind Claudiu Cosur, cu 28 goluri marcate.

Artizanii Ionel Lupu, manager sportiv, şi Emeric Vascko, antrenor principal, au beneficiat de un lot de 18 jucători, iar stafful campioanei a fost completat de Cristian Puiu, antrenor secund, organizatorul de competiţii Nicolae Vătămanu, şi medicul echipei, Eugenia Cârciumaru.

Iată şi lotul de jucători: Cosmin Amarinei, Daniel Gabără, Marius Matei, Cristian Puiu, Ovidiu Pană, Alexandru Gherguş, Daniel Mărăndescu, Viorel Filip, Ovidiu Glodean, Cătălin Dudău, Florin Veleşteanu, Alexandru Rupa, Tiberiu Bokor, Fabian Mucsi, Cristian Faimoc, Claudiu Cosur, Sarr Dodu Mallik şi nu în ultimul rând antrenorul-jucător Emeric Vascko.

De menţionat că din retur trei jucători au părăsit lotul, şi anume Alin Paleacu, Valentin Martin şi Alin Roşu.

Emeric Vascko, antrenor principal, ne-a spus că „suntem bucuroşi pentru reuşita acestei performanţe într-o serie foarte grea, fiind aproape de noi echipele din Chizătău şi Giarmata Vii, dar până la urmă promovarea ne-a surâs nouă. Doresc să mulţumesc conducerii clubului şi băieţilor pentru succesul obţinut, accederea în liga a IV-a, şi suntem conştienţi că va fi mai greu în noul sezon. Personal doresc să dedic această promovare în memoria fostului preşedinte al clubului, domnul Ţubec, şi tatălui meu”.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Au promovat în liga a IV-a (partea a III-a)… AS Voinţa Maşloc, o plăcută surpriză, fără eşec!

  1. andrei spune:

    Felicitări pentru articol sunteţi cei mai tari şi la bine şi la rău cu mulţi indivizi care vă denigrează, dar e bine că nu îi băgaţi în seamă. Cum a fost acel arbitru tinerel de la Deta ,sunt doi fraţi şi este foarte slab , la un meci de promoţie am vrut să-l bat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: