CS Ghiroda răstoarnă de la 0-1, pentru un prim succes acasă după 7 etape

CS Ghiroda a învins sîmbătă pe teren propriu pentru prima oară din etapa a noua încoace, răstimp în care mai cîştiga de două ori în deplasare, de fiecare dată cu 1-0, dar nu se impunea acasă, unde a cedat cu 5-0 cu Mama Mia şi a remizat în două rînduri la unu.

Antrenorul Petre Vlatanescu (FC Auto Timişoara) explică faptul că lipsa de valoare poate fi compensată doar prin antrenamente, disciplină şi organizare. Iar cînd lipsesc şi acestea...

FC Auto Timişoara a aplicat perfect în prima repriză lecţia echipei aflate în deplasare, profitînd însă şi de intervenţiile portarului Ionescu, providenţial în două cazuri, pe cînd, la celălalt capăt, Cosur a irosit o foarte mare oportunitate.

Oaspeţii aveau să puncteze unicul gol al mitanului întîi prin frumoasa reuşită a fundaşului Vlădia, spre mijlocul primei reprize, în urma unui corner, cînd reluarea sa cu capul a fost respinsă superb de Rain dar n-a mai putut fi combătut dintr-o foarfecă, de la 8 metri: 0-1.

Sabău, în minutul 50, respectiv Ciublea, în minutul 70, au răsturnat rezultatul în favoarea Ghirodei, golul de 2-1 survenind la capătul unei pătrunderi ca printre jaloane. N-a mai trecut mult şi nou-promovata s-a distanţat decisiv la 3-1, Baranyi fructificînd în forţă o lovitură liberă de la 20 de metri, deviată în plasă, în minutul 75.

„Problema este că nu mai putem în repriza a doua, aceasta este marea noastră problemă, una de ordin fizic, şi care poate fi remediată numai prin antrenamente. Iar cînd nu mai rezişti fizic, se instaurează neputinţa… Şi egalarea a fost de cascadorii rîsului, în urma unei lovituri libere din preajma colţului terenului. Am căzut fizic şi automat disciplina de joc a dispărut, dezorganizarea s-a instaurat. În general, la acest nivel valoarea individuală nu există, iar în aceste condiţii se poate compensa prin antrenamente, disciplină, organizare. Dar cînd nu te ţii nici de aceste aspecte, nu poate ieşi nimic bun. De la ei s-a remarcat cît de cît Pătraşcu şi Baranyi, prin forţa sa, care s-a evidenţiat cu atît mai clar cînd noi am căzut fizic”, ne-a explicat la final Petre Vlătănescu, antrenor al celor din Freidorf.

„Suntem obişnuiţi să fim conduşi, aşa cum a fost şi cu Dumbrăviţa şi cu Pobeda Dudeştii Vechi, dar este bine că ne revenim şi învingem, cu toate că ratăm mult. Din 9 ocazii clare nu reuşim să marcăm! Sunt mulţumit însă de felul cum s-a comportat echipa după ce am primit golul. Doresc să felicit brigada de arbitri, pentru că n-am întîlnit pînă acum aşa o brigadă, şi mi-aş dori ca toate să fie la fel…”, ne-a spus Alin Miloş, antrenor al gazdei învingătoare cu 3-1.

CS Ghiroda: Rain – Firuţ, Bogdan Andrei, Mititelu, Giuchici (Ciublea), Marius Andrei (25, Plopeanu), Fundiur (45, Sabău), Stanciu (81, Gruber), Pătraşcu, C-tin Popa, Baranyi.

Pe bancă: Mateescu, Rus, Borchescu.

FC Auto Timişoara: Ionescu – Nagy (82, Nicolae), Kosak, Vlădia, Taub – Al-Helou, Buda (69, Ursachi), Cădariu, Leleczi (25, Coată), Faimoc (46, Laur Ignea), Cosur.

Pe bancă: Ilie – Sturza.

Au arbitrat: Moţ – Gaşpar, Chiorpec. Observatori AJF Timiş: Ionel Bungău şi Daniel Iovan.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la CS Ghiroda răstoarnă de la 0-1, pentru un prim succes acasă după 7 etape

 1. tuţu spune:

  Auto, o echipă bună, sper să o tempereze în ultima etapă pe Mama Mia, câţiva jucători buni între care se remarcă Vlădia, autorul golului, din foarfecă cu spatele la poartă, echipă care eu cred că a căzut mai mult psihic decât fizic în repriza secundă. Momentul critic a fost golul primit în urma unei bâlbâieli a portarului Ionescu, bâlbâială comică rar văzută la un portar.
  CS Ghiroda nu a fost nici un moment sub echipa adversă, deşi a fost condusă la pauză. În repriza a doua, prin schimbările făcute şi în urma golului primit de Auto, echipa lui Alin Miloş parcă şi-a amintit de primele 9 etape când zburda pe teren în faţa echipelor adverse şi a reuşit încă două goluri, deci trei exact căte a reuşit în ultimele 4 etape.
  Alex Barany şi-a făcut şi acum datoria, a marcat din lovitură liberă, lovitură care dacă nu s-ar fi lovit şi de un adversar cred că ar fi rupt plasa, menţinându-se astfel în fruntea golgeterilor. Ema Pătraşcu în repriza a doua a jucat ca la 23 de ani, parcă şi-a adus aminte de anii de la Jiul Petroşani. Deci la Ghiroda un joc frumos, cu un arbitraj pe măsură şi datorită celor două echipe care au căutat doar mingea, nu şi picoarele adversarilor.

 2. tuţu spune:

  să mă ierte Pătraşcu care a început fotbalul la Chindia Târgovişte, la fel ca şi Gică Popescu, iar apoi a ajuns la PANDURII nu la Jiul cum am scris mai sus.

 3. Fla spune:

  mersi fain ca m-ai remarcat :))))
  da dak erai putin atent sa vezi cat de usor ne dadea noua cartonasele galbene si lor…parca lua amenda dak dadea un cartonas gelben pt ei

  • tuţu spune:

   Cartonaşele le-aţi luat mai mult pentru indisciplină, mie mi-au plăcut ambele echipe, aţi jucat un fotbal curat,oricum diferenţa nu s-a făcut din cauza cartonaşelor, în repriza a doua aşa cum zice şi Vlătănescu aţi cam terminat benzina, dar eu zic că aţi căzut şi psihic după golul ( sau autogolul) primit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: