Auto, 2-1 cu Avîntul: „Mai greu decît ne aşteptam”

FC Auto Timişoara a inaugurat runda a 25-a a Diviziei D Timiş cu un al şaptelea succes consecutiv, conturat însă abia după pauză şi mai greu decît s-ar fi aşteptat, în dauna nou-promovatei Avîntul Bobda, care suferă astfel al şaselea eşec la rînd. A fost 2-1 (0-1) în Freidorf, vineri de la ora 17,30, urmînd ca sîmbătă, pe 6 arene, cu jocul CFR – Real Dragşina abia de la ora 13, după cel al prim-divizionarelor feminine din spatele Gării Mari, respectiv duminică, pe două terenuri, să continue o etapă ce va fi urmată miercuri 2 mai de o altă intermediară…

„Ne-am impus mai greu decît ne aşteptam! Ne-am făcut noi meciul greu, pentru că am ratat 3-4 mari ocazii în primele minute, după care ne-au dat ei gol prin Faimoc, la prima incursiune serioasă în atac, spre mijlocul primei reprize. Am şi intrat puţin în jocul lor, însă în repriza a doua am întors cu bine soarta meciului”, ne-a spus după o nouă victorie antrenorul secund al celor din Freidorf, Harry Pinzhoffer.

 

În poartă cu Ilie şi cu o nouă achiziţie pe banca de rezerve, şi anume goal-keeper-ul Rain, pentru a suplini inclusiv în intermediară indisponibilitatea lui Ionescu, vreme de două săptămîni, FC Auto s-a văzut condusă printr-un imparabil şut expediat de Faimoc, după o precisă preluare, în urma unei deschideri lungi: 0-1 Avîntul.

Petre Vlătănescu l-a aruncat în luptă după o oră de joc pe Raul Moţ (foto) şi gazdele mai întîi au egalat, prin Victor Ursachi, în minutul 65, cu un gol foarte frumos, reuşit de la 25 de metri, fără speranţe pentru portarul vizitatorilor, după o preluare pe piept la o minge lungă, iar apoi şi-au asigurat triumful prin Moţ, în minutul 71, cu o pivotare şi şut la colţul scurt, fără replică: 2-1.

Moţ a intrat şi a marcat golul victoriei pentru FC Auto Timişoara: 2-1 cu Bobda în 27 aprilie 2012

Un triumf cu preţul accidentării lui Leleczi, în urma căruia FC Auto are un palmares în retur de 8 7 0 1 22-8 21 de puncte.

FC Auto Timişoara: Ilie – Nagy (60, Moţ), Matei, Vlădia, Kosak – Avădanei (77, Rotaru), Al-Helou – Formagiu (84, Heller), Ursachi – Leleczi (Taub), Coca. Rain – Avădanei, Cine.

Timişorenii vor evolua miercuri, 2 mai, în runda a 26-a, la Dudeştii Vechi, cu Pobeda, în vreme ce Avîntului i s-a tăiat vîntul din pînze, 8 1 0 7 în retur, golaveraj 8-19, marcînd cîte un gol în fiecare din ultimele 5 înfrîngeri. Insuficient.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 5

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: