Auto dedică victoria cu 4-0 contra poliştilor încercatului ei preşedinte

4-0 „Azi a ieşit foarte bine! Eficacitatea a fost plusul nostru faţă de precedentele evoluţii şi faţă de o primă repriză echilibrată, în care ne-am creat două-trei ocazii destul de bune însă neconcretizate. La reluare am marcat însă repede şi ne-am dat drumul”, a caracterizat Harry Pinzhoffer succesul repurtat de FC Auto sâmbătă, în etapa a XXIX-a, 4-0 acasă cu FC Politehnica 2002.

Ursachi, în primele minute după reluarea jocului, Mohamed, Popa şi Avădanei au conturat succesul lui Auto. „Aş dori în primul rând să dedic această victorie în numele întregii echipe domnului inginer Radivoi Miatov, preşedintele clubului nostru, greu încercat de dispariţia cumnatului său, noi ştiind cât de important pentru dumnealui este să avem o evoluţie bună şi un rezultat pe măsură cu Poli. Întreaga echipă este alături de dumnealui în aceste clipe tragice”, a spus Harry Pinzhoffer, care a răsuflat uşurat că sâmbătă a fost înlăturat neajunsul „problemelor foarte mari la finalizare. Ce ne-am creat am cam dat, cel puţin am marcat. Iar astăzi a şi fost o mai mare mobilizare, pentru că Poli rămâne Poli, numele obligă, chiar dacă este vorba doar de echipa a treia”.

În absenţa antrenorului-jucător Nicu Butnăraşu, reţinut la rândul său de probleme familiale, responsabil cu golul s-a menţinut Victor Ursachi, căruia i s-a alăturat Mohamed, antrenorul Pinzhoffer salutând sacrificiul celor doi: „Am fost în dubii până în ultima secundă în privinţa utilizării lor, şi îi felicit pe această cale pentru caracterul manifestat, pentru dăruirea în joc, în condiţiile în care Mohamed a suferit o dislocare de umăr iar Ursachi trage în continuare de o accidentare la gleznă, suferită la Lugoj. Iar cum meciurile s-au succedat rapid, cu etape intermediare, n-a fost timp de refacere, şi totuşi ei au dat totul pe teren, cum e cazul tuturor echipierilor. Totuşi, sper ca jucătorii să nu se fi liniştit în privinţa situaţiei îmunătăţite din clasament, ci să jucăm la fel şi în continuare, pentru a ne demonstra adevărata valoare! La asemenea lot de jucători, locul în clasament nu este conform aspiraţiilor noastre. Nu suntem nici pe departe unde am fi vrut noi să fim”.

Pinzhoffer a utilizat echipa Rain – Vlădia, Butaru, Matei, Kosak – Popa, Al Helou (Moţ), Dominte (Avădanei), Pop – Mohamed (Curea), Ursachi (Albeanu).

Faimoc, care reintrase cu brio, s-a reaccidentat recent la genunchi, problema actuală nefiind însă la fel de serioasă, clubul salutând totodată şi revenirea lui Carol Taub, ce-i drept cu o accidentare la spate, şi care va continua la Auto, după o perioadă de împrumut la Jiul Petroşani. Taub va urma un tratament de acupunctură.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: