Auto se desprinde după pauză într-un fraged duel timişorean

FC Auto Timişoara a apelat la 6 jucători din generaţiile 1995 şi ´96, pentru a rezona ca vîrste cu frăgezimea oaspetei codaşe Avântul Bobda, şi a avut de furcă pînă în minutul 65 pentru a se desprinde la un izbăvitor 2-0.

Petre Vlătănescu în faţa băncii sale de rezerve, la un joc în care a apelat la juniori din 1995 şi ´96: 4-0 cu codaşa Avântul Bobda

Aflată la al doilea succes la zero acasă în 2013, gruparea din Freidorf a optat în mod special pentru acest joc la mulţi juniori A şi chiar B, rezultînd o prima repriză echilibrată, după care antrenorul Petre Vlătănescu a apelat şi la artileria ceva mai grea, introducîndu-i pe Al-Helou sau Buda, marcator al golului trei.

În condiţiile unui teren greu şi fără a beneficia de schimbări, Avântul, bazîndu-se doar pe juniori fără experienţă competiţională, a căzut în joc în ultimele 25 de minute, cedînd finalmente cu 4-0.

„Ne-am spus hai să ne măsurăm forţele prin cît mai mulţi juniori, de aceea am apelat şi noi la mai mulţi tineri. Iar prima repriză a fost echilibrată şi am fi fost egalaţi dacă mingea nu se oprea în baltă… După pauză am ratat, chiar foarte mari ocazii, prin Kosak, Leleczi”, ne-a spus Petre Vlătănescu, a cărui echipă va juca tot acasă şi în runda a 23-a, cu Real Dragşina.

Rotaru a deschis rapid scorul, în minutul 7, profitînd de o degajare greşită a portarului oaspeţilor, pe care l-a driblat, iar Leleczi l-a majorat cu un şut de la 20 metri. Buda a înscris golul 3 iar Rotaru a driblat mai mulţi adversari pentru a stabili scorul final: 4-0.

FC Auto: Ilie (născut în anul 1995) – Agoston (1995), Cine (1996), Kosak, Taub – Sturza (1995), Nagy, Cădariu (1995), Schipor (1995) – Leleczi, Rotaru.

Au mai jucat Hromei, aflat la debut la FC Auto, Al-Helou, Buda şi Boldea, retras după 30 de minute, datorită unei indigestii.

Pe bancă: Ionescu – Nicolae (n. 1995), Boceanu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: