Ursachi, încă din minutul 1… Auto Timişoara – CS Dumbrăviţa 1-0 (1-0)

Ursachi, cu un gol marcat în chiar primul minut de joc, şi care s-a dovedit a fi unicul şi suficient pentru acontarea celor 3 puncte, a oferit un balon de oxigen încercatei Auto Timişoara, la care a debutat între buturi Marius Ignea, un junior născut în 1993 şi care s-a achitat bine de încrederea acordată de antrenorul Pinzhoffer. „Titularizarea sa a fost marele câştig al jocului de azi”, a spus Radivoi Miatov, preşedintele F.C. Auto Timişoara, dovedind fidelitatea sa faţă de promovarea tinerilor jucători din pepinieră şi deplângând totodată indisponibilitatea lui Carol Taub pentru a răspunde convocării la selecţionata naţională ´93, datorită unei accidentări la spate.

FC Auto s-a impus în alcătuirea Ignea – Kosak, Butaru, Matei, Popa – Curea, Al Helou (Dominte), Vlădia, Avădanei (Moţ) – Ursachi (Albeanu), Rotaru (Pop). Jocul Unirea Cerneteaz – FC Auto, din etapa viitoare a ligii a patra, a XXIV-a, va fi şi primul al rundei, marţi de la ora 17.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ursachi, încă din minutul 1… Auto Timişoara – CS Dumbrăviţa 1-0 (1-0)

  1. Pingback: Steaua – Gloria Bistrița, scor 3 | StirileMedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: