Avant la lettre

Mai sunt două etape din campionatul propriu-zis al ligii întâi şi nimeni nu ştie exact cum arată clasamentul la zi. Acest lucru se datorează tergiversării Tribunalului de Arbitraj de la Lausanne în privinţa memoriului înaintat de ACS Poli Timişoara. Decizia se amână sine die, chiar dacă situaţia este foarte clară. Probabil a pătruns un fir de nisip în angrenaj, altfel nu găsim o altă explicaţie. De exemplu, echipa Gaz Metan Mediaş şi-a rezolvat într-o săptămâna problema înaintată aceluiaşi for.

Starea de nesiguranţă se repercutează asupra evoluţiei echipei ACS Poli, care, în cele trei etape disputate, a etalat un joc tern, modest şi liniar. Dacă în partida cu Gaz Metan se poate invoca ghinionul, în partida cu CSM Iaşi a avut o mare doză de şansă în obţinerea victoriei.

Chiar dacă arbitrul craiovean Găman a arătat o oarecare bunăvoinţă faţă de gazde la unele faze, totuşi, golul egalizator al oaspeţilor a plecat de la un fault al lui Sato. Oricum, victoria rămâne victorie şi ACS Poli trebuie să abordeze cu mult curaj partida cu Viitorul.

Managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, l-a adus la echipă pe antrenorul mult dorit, Cosmin Contra.  Totuşi, nu l-a ajutat aşa mult pe acesta, aducând nişte jucători modeşti, cu care echipa nu va putea realiza saltul valoric mult dorit.

La sfârşitul acestei săptămâni se reia campionatul ligii a doua. ASU Politehnica şi UTA Bătrâna Doamnă au de parcurs peste 1.000 de kilometri pentru a-şi disputa partidele de campionat la Suceava respectiv la Brăila.

După revenirea din Spania, arădenii şi-au continuat pregătirile, disputând mai multe jocuri amicale. Interesant este că cei din conducerea clubului au stabilit ca partidele de pe teren propriu să se dispute la Şiria. Să le urăm ambelor echipe multă baftă în atingerea obiectivelor propuse!

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: