Avântul Periam – ACS Poli II 0-3 (0-2): Ignea revenit, Buia intrat după pauză

Gruparea ACS Poli a onorat cu prezența jocul amical programat pentru această după-amiază de la ora 17 la Periam dar n-a aliniat pe terenul divizionarei D jucătorii din garnitura de Liga 1, așa cum s-ar fi așteptat amfitrionii, ci a contat pe componenții formației a doua a clubului, din eșalonul 3.

Timișorenii pregătesc în această săptămână cea de-a patra deplasare din turul fazei play-out, programată sâmbătă de la ora 15,30 la Târgu Mureș, cu codașa ASA, ieșire ce va fi abordată fără Șeroni și Fucek – ambii acuzând rupturi musculare, dar și în absența lui Poparadu respectiv Doman, al cărui diagnostic este încă incert, chiar și în urma mai multor investigații medicale. Prim-divizionarii mai speră totuși în revenirea lui Croitoru, care ar putea fi recuperat în timp util.

Ținând cont de importanta deplasare în Ardeal, cei de la ACS Poli au optat în favoarea delegării echipei secunde pentru reprezentarea în partida amicală de la Periam, prim-divizionarii rămânând în schimb în Timișoara, la refacere.

Pe vânt, dar pe un gazon bun, în fața unui număr respectabil de spectatori, strânși în speranța urmăririi la lucru a trupei de Liga 1, a cincea clasată în Divizia D Timiș, localnica Avântul Periam, s-a înclinat cu 0-3 (0-2) în fața ocupantei poziției a opta în Seria a IV-a din Liga 3, ACS Poli II, care a triumfat prin reușitele lui Bîrnoi, care a deschis scorul din lovitură de la 11 metri, Andreici și Dincă.

La Avântul, care sâmbătă remiza în campionat acasă 0-0 cu Voința Mașloc, și care va juca joi de la ora 17 în deplasarea din runda a 24-a la Progresul Gătaia, au jucat Florin Ulmet – Alin Ușvat, Ciprian Fibișan, Dănuț Totorean, Alexandru Bronț, Raul Ițu, Marius Văcaru, Cristian Petric, Florin Vereșteanu, Victor Toma și Sebastian Lobonea, pe parcursul reprizei a II-a mai intrând Paul Zubașcu, Cătălin Filip, Caius Hulbăr, Daniel Bulumaci și Raul Gălățan.

Victor Collins a optat la ACS Poli II pentru Contra – Haruț, Cochințu, Lazăr, Podină, Alin Ignea – revenit cu această ocazie după 9 luni, în urma unei accidentări, Andreici, Popan, Bîrnoi, Vasi și Totic.

Timișorenii, care pierdeau sâmbătă în campionat cu 2-0 la liderul din C4 Industria Galda de Jos și vor juca vineri de la ora 17 acasă în runda a 20-a, cu CS Millenium Giarmata, au mai apelat la reluare și la Pop, Filip, Cherecheș, Iordache, Dincă, Murariu, Buia și Mailat.

Au arbitrat George Roman – Alexandru Gherman și Cătălin Avădanei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: