Avântul Periam la scor cu alt antrenor, Voința Biled la limită iar Voința Mașloc de marți

Avântul Periam a realizat scorul jocurilor amicale în pregătirea celui de-al doilea sezon în Divizia D Timiș, desfătându-se cu un 12-0, pe când Voința Biled a semnat o victorie la limită într-un alt meci de pregătire. Mult mai puțin grăbită, deși întrecerea începe înaintea mijlocului acestei luni, vicecampioana ligii a patra, din Maşloc, a anunțat începerea pregătirilor pentru marți 2 august.

Ultimele amicale din week-end s-au încheiat duminică seară, după ora 19, Avântul Periam reușind ceea ce a devenit scorul record al amicalelor din această vară în fotbalul timișean iar Voinţa Biled un succes la limită acasă cu Unirea Banloc, care nu se dă bătută şi nu renunţă la statutul proaspăt adjudecat de grupare de liga a IV-a, după cum ne-a explicat Teodor Suciu, rămas singur la conducerea echipei, părăsită de Teodor Strizu, pe când nu mai puţin de 6 jucători care au promovat echipa și-au luat și ei rămas bun.

Voinţa Biled – Unirea Banloc 2-1 (0-0)

După victoria clară de la mijlocul săptămânii, reuşită la Dudeştii Vechi cu 6-2, Voința s-a chinuit în schimb acasă cu proaspăta nou promovată în liga a IV-a, Unirea Banloc, care nu a aruncat prosopul, după ce zvonurile care au circulat în urmă cu 7 zile o conturau ca abandonând Divizia D Timiș, din contră, disputând un nou joc amical și cedând la limită.

Ambele goluri au fost marcate de Cornel Mihalache, introdus în mitanul secund, care a scuturat plasa în minutele 75 şi 82, respectiv Alexandru Radovan (min. 87).

Au jucat  formaţiile:

Voința Biled: Nicuşor Bogdan – Gabriel Drăguş, Cornel Bud, Alexandru Marincu, Raul Brusturean, Flavius Tomescu, Alexandru Martinov, Adrian Marincu, Andrei Nemiţanu, Marcel Frenţ.

Antrenor: Iulian Tăut.

Au mai jucat: Robert Jigum, Cornel Mihalache şi Cristian Bobu.

Unirea Banloc: Patric Marta – Georgel Fanu, Petru Gîtin, Denis Grigore, Claudiu Mincu, Iugoslav Petean, Stelian Suciu, Cristian Pantiş, Florin Natanticu, Alexandru Radovan şi Cosmin Hriţuc.

Antrenor: Teodor Suciu. A mai intrat Denis Tifan.

Următorul joc de verificare pentru Voinţa este din nou acasă, cu Avântul Periam, miercuri de la ora 18.

Avântul Periam – Şoimii Pesac 12-0 (5-0)

Primul joc amical pentru cei de la Periam s-a soldat cu o victorie şi o duzină de goluri, vioara întâi fiind noul jucător transferat în această săptămână, Flavius Tulcan, care a semnat 5 reuşite, completat fiind de Marius Postolache, Cosur Claudiu și Samuel Forghici – fiecare cu câte două goluri, şi Marius Sîrbu.

Antrenorul Marius Stanache s-a despărțit de Avântul Periam

Antrenorul Marius Stanache s-a despărțit de Avântul Periam

 

 

De notat faptul că fostul antrenor, Marius Stanache, a plecat în condiții amiabile de la echipă, din motive ținând de programul foarte încărcat de care are parte, cu implicare în mai multe competiţii cu juniorii de la grupele pe care le pregăteşte. În consecință, ștafeta a preluat-o secundul Doru Siminiceanu, printr-un debut cu un succes categoric.

Voinţa Maşloc, vicecampioană a ligii a IV-a, nu abandonează participarea în acest eşalon, după cum ne-a explicat preşedintele clubului, Ioan Coman, ci pregătirile vor începe marţi 2 august, când se vor reuni jucătorii care doresc să mai evolueze la ocupanta locului 2 în 2015/6.

Deocamdată au plecat Andrei Horcea, la CSM Lugoj, Marius Toma, care s-a reîntors la Becicherecu Mic, Ionuţ Branişte la Ripensia Timişoara şi Claudiu Mihălceanu. Locul de întâlnire cu antrenorul Adrian Şeţu, care s-a întors din vacanţa peste hotare, este cel mai probabil la terenul din Chişoda.

În fine, Unirea Jimbolia – Unirea Tomnatic 2-6 (0-3), trupa lui Toma Stoianov reuşind o victorie clară în deplasarea efectuată la Jimbolia, prin golurile marcate de Alexandru Vlăduţi – de 3 ori, David Taciuc – două goluri şi Denis Sabău, respectiv pentru gazde Adrian Fiştea, una dintre reușite fiind din lovitură de la 11 metri.

* În Liga 1, duminică s-au jucat două meciuri, Pandurii remizând alb la Drobeta Turnu Severin cu campioana Astra iar Steaua învingând cu 3-1 (1-1) la Ovidiu, pe FC Viitorul, prin golurile lui Tudorie, în minutul 29, Popa (61) și Stanciu (89) respectiv Chițu (41). Astăzi se mai dispută partidele CS U Craiova – ASA, de la ora 18,30, și la încheierea etapei a II-a, de la ora 21, Concordia – FC Voluntari. Rezultatele rundei, ierarhia și programul etapei a III-a, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: