Avântul se desprinde, Pobeda se impune la limită, Millenium e egalată la Ciacova

Sâmbătă a gazdelor în etapa a VII-a din Divizia D Timiș, amfitrionii semnând 4 victorii în condițiile în care alte 4 întâlniri s-au încheiat la egalitate. De la 4 goluri în sus pe meci și în partidele de după-amiază, așa cum și 4 partide de dimineață au adunat tot cel puțin câte 4 goluri fiecare…

ACS Pobeda Star Bîşnov – CS Unirea Tomnatic 3-2 (2-0).

Au marcat: Valentin Grigore (min. 17), Marius Matei (min. 32) şi Rocky Tranculov (min. 72, din lovitură de la 11 metri), respectiv Şerban Crişan (min. 61) şi Nicuşor Bogdan (min. 89, din lovitură de la 11 metri).

CS Avântul Periam – ACS Voinţa Maşloc 5-1 (2-1).

Victorie clară, conturată după pauză de elevii lui Marius Stanache, prin golurile marcate de Ionuţ Ologu (min. 14), Beniamin Dobra (min. 42 și 77), Angelo Olteanu (min. 50) și Cosmin Mânecan (min. 60), respectiv Petru Măgulescu (min. 27).

Debut cu stângul pentru noul antrenor al oaspeţilor, Vasile Rupa, care îl inlocuieşte pe Adrian Şeţu.

AS Progresul 1906 Ciacova – CS Millenium Giarmata 2-2 (1-1).

Ştefan Meşter a egalat pentru gazde în minutul 70, după ce ex-divizionara C a înscris prin Raul Costescu (min. 32) şi Tiberiu Popoviciu (min. 49).

Și ca o completare la meciul matinal ASO Deta – AS Seceani 6-2 (4-1) în ceea ce privește golurile marcate după pauză, Daniel Făndel a mai înscris de două ori (min. 48 şi 71), reuşind un hat-trick pentru alb-verzi, respectiv Cristian Mandachi (min. 77) pentru învinși.

Rezultatele complete ale etapei a VII-a în ”D” Timiș, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: