Avîntul Bobda, prim punct în deplasare în 2012: 1-1 la Jimbolia

Avîntul Bobda a obţinut marţi seară primul său punct în deplasare în acest retur de campionat, tocmai la ultima „ieşire”, 1-1 la Jimbolia cu FC Marcel Băban, după ce în 2012 reuşea doar 3 succese pe teren propriu, dintre care ultimul, 1-0 cu Juventus Pişchia, dar cu acest draw a săltat cu un punct în faţa pişchienilor, cu o etapă înaintea încheierii Diviziei D Timiş, ce va avea loc sîmbătă de la ora 11.

Cei din Bobda au deschis scorul cu o lovitură de cap, în urma unei centrări pe colţul lung, şi se părea că vor conserva toate cele 3 puncte într-unul dintre cele două jocuri din uvertura penultimei runde a ligii a patra, dar în cele din urmă un junior abia introdus în teren de Octavian Popescu a stabilit un al treilea 1-1 în ultimele 5 jocuri ale Jimboliei, care a înregistrat un unic triumf în ultimele şapte meciuri, după înfrîngerea liderului lugojean.

Viorel Coşa, abia intrat în joc, a egalat în minutul 75, juniorul în vîrstă de 15 ani (n.1996) marcînd cu un şut de la 22 de metri. „Am apelat în ultimele etape la mai mulţi juniori din generaţiile 1996-1997 dar nu putem rezultatul pe seama acestui fapt. Jocul a fost la discreţia noastră ca dominare, ca faze de poartă, ca posesie, dar n-am fructificat numeroasele ocazii create, dintre care două mari, singuri cu portarul, şi după egalare”, ne-a spus Marcel Băban, conducător al grupării jimboliene.

Gazdele au avut şi o bară, prin Marius Moldovan, dar în cele din urmă s-au mulţumit cu un punct. Eduard Pap, convocat la reprezentativa de juniori pentru un test cu Suedia, a fost înlocuit între buturi de Radu.

FC Marcel Băban Jimbolia: Radu – Cănuci, Ardelean, Doda, Mitru – Niţă, Ţoţu, Hîrdău, Neagu – Moldovan, Proteasa (Coşa). Pe bancă: Ciubotariu – Sima, Băban, Deac.

Jimbolienii vor încheia sezonul cu o deplasare la Dudeştii Vechi.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: