Babă știrbă Liga 2. Fotbal cu pipeta, doar două jocuri sâmbătă

Foarte trist dar cât se poate de adevărat, numai două meciuri s-au disputat sâmbătă la nivelul eșalonului secund românesc, o uriașă bătaie de joc, pe când alte două au fost decise la ”masa verde”. Secund clasata Hermannstadt, viitoare vizitatoare a Ripensiei vineri de la ora 17, a dispus cu 4-0 de Luceafărul Oradea, după ce CS Afumați a remizat în Ilfov cu CS Știința Miroslava.

Gazdele de astăzi vor prelua pe rând calitatea de oaspeți la următoarele două partide organizate de Ripensia în Ciarda Roșie.

Sibienii au învins acasă la scor, menținându-se la 3 puncte în urma liderului Dunărea Călărași, iar marți vor găzdui manșa I a semifinalei Cupei României, cu CS Gaz Metan, mai apoi urmând a descinde vineri în Ciarda Roșie, pentru un nou duel al nou-promovatelor, în cadrul etapei 30 din Liga 2.

Astăzi de la 11:30, elevii timișoreanului Alexandru Pelici și-au permis și luxul de a-și menaja din forțe în perspectiva meciurilor de săptămâna viitoare, chiar și așa înscriind prin Petrişor Petrescu în minutul 19, fundașul Radu Crişan în minutul 25 și Ştefan Blănaru spre final, în minutele 80 și 88, după ce intra în joc în minutul 61.

Cei de pe Cibin au triumfat în componența Căbuz – Coman, Crişan, Stoica, Pamfile – Dâlbea – cpt., Boboc – Hergheligiu (72, Curtean), C. Neagu (61, Blănaru), Petrescu (82, Tătar) – Rusu, rezerve neutilizate fiind: Niga – Pîrvulescu, Danci și Stancu.

De la ora 11, CS Afumați – CS Știința Miroslava 1-1 (1-1), gazdele mai bine clasate deschizând scorul prin Vasile Olariu, în minutul 6, iar ieșenii egalând prin Valentin Buhăcianu în minutul 33. Nou-promovații din Moldova au irosit însă chiar două lovituri de pedeapsă, prin Taciuc în minutul 11, la 1-0, și prin marcatorul Buhăcianu la 1-1, în minutul 42.

CS Afumați va vizita Ciarda Roșie în etapa 32, după deplasarea Ripensiei la Balotești.

Ilfovenii antrenați de Vasile Neagu au remizat acasă într-o alcătuire cu Marinescu – Onea, Robicek, Patriche – cpt., Perju – Olariu, Zaharia – Burlacu (84, Novacek), Dedu (89, Manole), Vasile – Buduroi (55, Mitu), rezerve neutilizate fiind: Obretin – Buzea, Ciochină și Mişa. Ciprian Perju de la gazde respectiv Alexandru Corban de la ieșeni au fost eliminaţi pentru proteste şi injurii în minutul 83.

Clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice, mâine jucându-se de la 11 UTA – Sportul Snagov, Balotești – Foresta și Metaloglobus – Dacia Unirea Brăila, iar de la ora 17 Chindia – FC Argeș. Astăzi s-a mai jucat deja și în play-out-ul Ligii 1, de la ora 13, în etapa a V-a: Sepsi – Gaz Metan 2-1 (0-1; Handagy 69, Simonovski 90 / Rondon 30).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: