Babă știrbă Liga 2: Sepsi urcă pe 2

Puține au fost meciurile jucate astăzi la amiază în cea de-a 26 rundă a Ligii 2 respectiv a cincea din sezonul de primăvară, dar unul a fost semnificativ, implicând la Sfântu Gheorghe trupele la egalitate de puncte în imediata apropiere a podiumului, dintre care gazda ACS Sepsi OSK, deși în inferioritate numerică din minutul 40, a avut câștig de cauză cu 3-1 (2-1) în dauna Olimpiei, urcând astfel pe locul 2, cu două puncte în plus față de arădeni și brașoveni, toate cu același număr de apariții: 23.

După 3 victorii în 2017, cu 2-1 la Sânmartin cu Luceafărul și la Clinceni, și un 3-0 acasă cu CS Afumați, șir întrerupt de eșecul din runda trecută pe terenul liderului Juventus, cu 3-1, Sepsi a revenit astăzi de la ora 11,30 pe căi victorioase, deschizând scorul în minutul 18 prin Attila Hadnagy, care a și stabilit scorul final în minutul 68, după ce Pop egala în minutul 20 pentru sătmăreni, Ghinga prelua din nou conducerea pentru cei din Sfâtnu Gheorghe în minutul 37 iar Minciună era eliminat de la gazde în minutul 40. A fost și o revanșă pentru triumful Olimpiei din tur, cu 3-0.

Scor de 3-0 cu care s-a impus astăzi acasă, de la ora 11, și învingătoarea timișorenilor pe ”Știința” sâmbăta trecută, CS Mioveni, care a dispus de CS Balotești prin golurile lui Stoica, în minutul 41, Galan (80) și timișoreanul Staicu, în minutul 85. Având un meci mai mult disputat, argeșenii sunt acum la un punct în urma arădenilor și brașovenilor.

Olimpia a fost în schimb egalată la puncte de Chindia Târgoviște, care s-a impus pe final la Brăila, în dauna amenințatei cu retragerea ACS Dacia Unirea, Mihai și Crinel Stoica marcând în minutele 74 și 89 și copiind la indigo succesul din tur al dâmbovițenilor: 0-2 (0-0).

O altă victorie în deplasare în meciurile de la ora 11 au obținut cei din Călărași, CS Afumați – Dunărea 1-2 (0-1), învingători tur-retur la un gol diferență în dauna ilfovenilor. Călin Cristea și Cristian Pușcaș i-au desprins pe dunăreni în minutele 34 și 46, Olariu reducând din handicap în minutul 89.

Atât însă și nimic mai mult, Luceafărul Oradea și Foresta Suceava câștigând fără joc, la ”masa verde”, 3-0 contra Unirii Tărlungeni respectiv cu CSM Râmnicu Vâlcea, retrase din campionat în pauza de iarnă. A stat astăzi și una dintre fruntașe, UTA Bătrâna Doamnă, dat fiind că Șoimii Pâncota a fost exclusă din competiție în tur, dar și codașa Metalul Reșița, care ar fi avut de jucat cu ACS Berceni, retrasă din cursă înaintea încheierii stagiunii de toamnă.

Mai sunt totuși două meciuri de jucat în actuala etapă, Academica Clinceni – Juventus București duminică de la ora 12 și FC Brașov – ASU Politehnica Timișoara luni la ora 19. Ultimele rezultate, programul rundei viitoare, a 27-a, și clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: