Babă știrbă Liga 2: trei jocuri într-o țară întreagă în sâmbăta diviziei a II-a, la Afumați, Mioveni și Satu Mare

La trei jocuri mari și late s-a rezumat întreaga sâmbătă a eșalonului secund românesc la nivel național, o veritabilă parodie înscenată de factori de decizie din lumea fotbalului care își imaginau că ediția în curs se va putea desfășura pe parcursul a nu mai puțin de 42 de runde, cu 22 de cluburi la start.

De parcă n-ar fi fost de-ajuns că și-așa patru formații aveau de stat pe tușă în această rundă a 32-a programând numai 6 partide, trei dintre meciuri s-au disputat astăzi de la ora 11, urmând ca alte două să aibă loc mâine și unul chiar marți, după ce etapa trecută se întindea de marți până joi. Ca în România, nicăieri.

Liga 2 a programat astăzi jocuri așadar doar la Afumați, Mioveni și Satu Mare, pe final ilfovenii afumând serios șansele și așa reduse ale Chindiei de a mai promova, argeșenii revenind pe căi victorioase după demiterea timișoreanului Alexandru Pelici iar Olimpia întrerupând lunga serie de eșecuri din această primăvară.

CS Afumați – Chindia Târgoviște 2-1 (0-1): Zaharia 74, 88 – Honciu 4

CS Mioveni – Metalul Reșița 5-1 (2-0): Popa 5, Florescu 38, Năstăsie 64, Ayza 68 – pen, Nilă 90+2 – Pătrașcu 75.

Olimpia Satu Mare – ASU Politehnica 1-1 (1-1): Voicu 6 – Taub 10. Vom reveni cu cronica acestei întâlniri.

Jocurile Academica Clinceni – Unirea Tărlungeni și Luceafărul Oradea – CSM Râmnicu Vâlcea au fost omologate cu 3-0 la ”masa verde” pentru cluburile gazdă, în vreme ce Foresta și Sepsi au stat fără a câștiga puncte în ierarhie.

Duminică sunt programate meciurile Juventus București – FC Balotești și Dunărea Călărași – UTA Bătrâna Doamnă, de la orele 11 respectiv 11,30, iar marți de la ora 17: FC Brașov – Dacia Unirea Brăila.

Timișorenii joacă în etapa a 33-a acasă cu Dunărea Călărași, în weekend-ul viitor, iar după o rundă de pauză vor evolua tot pe teren propriu, cu UTA Bătrâna Doamnă, peste 3 săptămâni.

Ultimele rezultate, clsamentul actualizat și programul etapelor a 32-a și a 33-a, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: