Babă știrbă Liga 2: un singur joc în jumătatea vestică a țării. Oaspeții la zid iar doar roș-albii Aradului nu se lasă complet afumați

Într-atât de puține meciuri s-au jucat astăzi în Liga 2, eșalon secund în serie unică, încât numărul lor a fost inferior celui al tuturor partidelor disputate în același weekend din aprilie 2016 doar în faza play-off 1-6 a celor două serii din divizia a doua, care demara atunci cu prima dintre cele zece etape.

Sezonul regulat cu 26 de etape se încheia anul trecut în campania 2015-2016 deja pe 2 aprilie, iar peste o săptămână se continua prin întrecerile pe grupe valorice, nu mai puțin de 6 fiind întâlnirile rundei inaugurale din play-off în Seria 1 și Seria 2, însă astăzi au fost posibile numai patru, asta după ce FRF își imagina pentru această ediție 2016-2017 un campionat cu 22 de formații și implicit 42 de etape.

Însă iarnă a fost la fel de grea precum toamna iar echipele au căzut ca muștele, așa încât și această a 28-a rundă a consemnat rezultate la ”masa verde”, Sepsi – Unirea Tărlungeni 3-0 și Metalul Reșița – CSM Râmnicu Vâlcea 3-0, în vreme ce FC Brașov și CS Balotești au stat, dat fiind retragerea din tur a celor din Berceni și excluderea Șoimilor Pâncota.

Dar atunci s-a mai jucat totuși ceva sâmbătă? Da, un singur meci între nou-promovate în întreaga jumătate vestică a României.

Au fost patru meciuri, în care oaspeții au marcat în două cazuri, însă abia după ce amfitrionii erau desprinși la 3-4 goluri diferență, vizitatorii revenind la casele lor cu un singur punct din 15 posibile.

Precum ASU Politehnica la Oradea, și galben-verzii din Bucovina, cărora abandonul le dă tot mai tare târcoale, au cedat tot cu 4-1, la Dunăre, în celălalt joc de la ora 11. Dacia Unirea Brăila – Foresta Suceava 4-1 (2-0): Roșu 18, Pușcașu 42, Adăscăliței 60, Ciucureanu 90+2 – Drugă 69.

De la ora 12, în Ilfov, CS Afumați – UTA Bătrâna Doamnă 0-0, iar în Colentina, Juventus București – Dunărea Călărași 1-0 prin golul lui Vasile Buhăescu din minutul 8.

Ieri se mai juca CS Mioveni – Chindia 2-0 (2-0: Rădescu 43, Neagoe 45) iar duminică de la ora 11, Academica Clinceni – Olimpia Satu Mare. Atât și nimic mai mult. Un dezastru atent inițiat și pompos prevestit de FRF.

Runda a 29-a e programată în Vinerea Mare, programul și clasamentul fiind enumerate pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: