Băban Marcel Jimbolia – ASU Politehnica Timişoara 2-3 (0-1). Tavi Popescu, un ex-alb-violet: „Nu-mi pare rău că am pierdut cu o echipă bună”

Alb-violeţii şi-au păstrat punctajul maxim şi după cea de-a cincea rundă a Diviziei D Timiş, începută astăzi de la ora 18, odată cu jocurile primelor două clasate, dar elevii lui Paul Codrea s-au impus nu fără emoţii: Băban Marcel Jimbolia – ASU Politehnica Timişoara 2-3 (0-1).

Gavriluţă a deschis scorul în minutul 39, în urma unui corner executat de Ilie, iar în minutul 63 şutul puternic al lui Ionaş, respins de portarul Ciubotariu, a fost fructificat de Ghinescu: pe fază, 0-2.

Însă gazdele au redus din handicap în urma unui contraatac purtat de noul intrat în teren Stan Călin, fază la care oaspeţii au protestat pe lângă asistentul Petre Gaşpar vizavi de o suspectă poziţie de ofsaid.

În minutul 86 arbitrul Claudiu Gaitin a acordat un penalty pentru un fault în careu asupra lui Taub, lovitura fiind transformată de Popoviciu: din nou două avans, 1-3. Trupa lui Octavian Popescu a reuşit cel mai frumos gol al jocului în minutul 90, prin Denis Băban, care l-a învins pe Burtic de la peste 35 de metri, din lovitură liberă.

*

Octavian Popescu (Jimbolia): „Au meritat victoria, chiar dacă jocul a fost echilibrat, cu o dominare a adversarului, având o maturitate cu mult peste noi. Puteam evita cel puţin două goluri dar ăsta este fotbalul, se fac şi greşeli. Nu îmi pare rău că am pierdut cu o echipă bună, în schimb regretăm că am pierdut puncte de la alte echipe mai slab cotate ca noi”.

Paul Codrea (ASU Poli): „Chiar dacă am reuşit să învingem, am prevăzut că vom avea un meci greu, cu toate că am dominat. Dar sunt supărat pe portarul meu, care a luat gol de la o distanţă foarte mare. Jimbolienii nu mai sunt echipa din primele etape, s-au întărit cu jucători mult mai experimentaţi, care vor avea un cuvânt de spus în continuare”.

Jimbolia: Ciubotariu – Ciclovean, A. Popescu, Doda, Sicoe, Beloescu, M. Moldovan, Hărdău, Macovei, Oprea, Buzdugan.

Antrenor: Octavian Popescu.

Au mai intrat: Călin Stan, Denis Baban, Claudiu Palade şi Bogdan Bătrânu.

ASU Poli: Burtic – Feraru, Gălan, Gavriluţă, Taub, Popoviciu, Naidin, Vucea, Ilie, Ghinescu, Iorgovan.

Antrenor: Paul Codrea.

Au mai intrat: Alin Ionaş, Făgeţan, Dorin Codrea şi Maranescu.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Petre Gaşpar şi Bogdan Gheorghioiu. Observatori: Sorin Altmayer şi Gabriel Stoicovici.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: