Bădăuță, bis cu golul victoriei, deja 2+1: ”Așa cum am câștigat, e însă o diferență, căci avem două victorii iar anul trecut începeam foarte prost”

Alexandru Bădăuță a plusat astăzi la ”dubla” de sâmbăta trecută din deplasarea la Brăila, unde o desprindea pe ASU Politehnica la 0-2 în cursul reprizei I, pe ”Știința” înscriind în schimb golul victoriei, după pauză, 2-1 în minutul 55, când a profitat în afara careului de cacofonia fundașilor centrali adverși, dintre care a preluat și s-a lansat frontal spre buturi.

Autorul golului de 3 puncte în 2-1 cu FC Argeș în etapa a II-a din Liga 2 a apreciat că ”până la urmă și șansa face parte din joc! Dar ne și dorim mai mult, să avem relații mai bune de joc, să ne cunoaștem mai bine între noi. Astăzi, dorința noastră mai mare de a câștiga a făcut diferența…”

Marcatorul a admis că ”este normal ca antrenorul să vrea mai mult de la noi, ca echipa să arate mai bine, ceea ce ne dorim foarte mult și noi, iar cu timpul ne vom schimba mult. Azi au fost foarte importante cele 3 puncte și astfel abordăm încrezători ieșirea la Chindia!”

Bădăuță a mai remarcat și superioritatea zestrei de puncte acumulată în primele 180 de minute din noua campanie, comparativ cu unicul punct adjudecat după primele două runde din cea precedentă: de la 2 0 1 1 3-4 1 punct, la 2 2 0 0 5-3 6 puncte. ”Este o diferență pe plus, căci anul trecut începeam foarte prost, pe când acum, așa cum am câștigat, cu toată oboseala după drumul la Brăila, avem deja două victorii în două etape. Dar se vrea mai mult!”

Despre golurile survenite din baloanele trimise de Predescu de pe dreapta respectiv stânga spre zona centrală, în fața careului, în căutarea sa, Bădăuță a confirmat că ”Cornel este un jucător cu experiență, care mă poate pune în valoare, vorbim tot timpul, caută să mă pună în valoare, și este un jucător care poate să facă diferența și să ajute echipa”.

ASU Politehnica este astfel între cele 4 formații cu punctaj maxim, alături de liderul concitadin Ripensia Timișoara, ASA și nou-promovata sibiană AFC Hermanstadt, pe când FC Argeș între cele nu mai puțin de 11 grupări care încă n-au învins în două încercări.

Clasamentul, pe dreapta, laolaltă cu programul rundei a treia.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 15

 


Alte articole legate de acest subiect: