Bălu, 1-0 Dumbrăvița: ”Chiar lucrăm la antrenamente fazele fixe”

ACS Dumbrăvița s-a reabilitat la mustață pentru eșecul de la Ghiroda, câștigând astăzi pe final jocul de debut pe teren propriu în 2019, a doua oară când s-a impus la zero acasă în acest campionat, tot de două ori triumfând până acum fără replică și afară: 1-0 (0-0) cu CS Național Sebiș.

La final, Sorin Bălu, antrenor al ”verzilor” bănățeni, a exclamat: ”Intens, ca de obicei! Este o victorie mare pentru noi, ca punct de plecare, obținută cu o muncă fantastică, o așteptam de la ei. Le-am și spus acum, după meci, și chiar și dacă nu am fi câștigat, ar fi fost același discurs, îi felicit pentru atitudine, dorință, determinare! Am avut și câteva faze bune, reușite, ce-i drept și câteva nereușite, dar cred că am obținut o victorie muncită, meritată, care ne ține acolo, sus, în preajma locurilor fruntașe.”

Bălu a mai remarcat: ”Chiar lucrăm la antrenamente fazele fixe, am pregătit și de această dată câteva mai speciale, să le spun așa, dar din păcate nu ne-au ieșit, însă o să le exersăm și în continuare, poate data viitoare vom reuși”.

Cât despre erorile din partea secundă a împărțitorilor dreptății, ”prima greșeală a fost împotriva noastră, iar noi dacă marcam altul ar fi fost cursul jocului, însă, ce-i drept, s-a greșit și în defavoarea lor, dar până la urmă…”

ACS Dumbrăvița a urcat la 32 de puncte, dintre care 21 semnate pe propria arenă: ”Aveam nevoie de puncte, eu împreună cu băieții ne-am propus un obiectiv, nu știu dacă îl vom atinge, dar ne vom lupta”.

În fine, explicația semnalată și în comentariul în direct al jocului, ”Ionuț s-a accidentat la încălzire și a trebuit să-l schimb”, referire la înlocuirea lui Boancă înainte de start, deși titular înscris ca atare pe foaia de joc.

Revenim cu fotografii. Rezultatele, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: