Bălu (ACS Dumbrăvița), 2-1 cu liderul: ”Nu-i o revanșă, e o victorie cred eu meritată, numai și numai a băieților”

Nou-promovata ACS Dumbrăvița a bifat astăzi scorul favorit acasă, 2-1, a patra oară, obținând al treilea succes consecutiv și apropiindu-se la un singur punct de liderul pe care l-a învins. Sorin Bălu, antrenor principal al ”verzilor”, a remarcat după cea de-a opta victorie pe arena ”Ștefan Dobay” în acest campionat că ”luăm fiecare meci în parte, iar la final, vedem…”

Timișenii au pricinuit Șoimilor primul eșec în retur, rezultând 9 puncte în 2019 pentru ”verzi”, respectiv numai 5 pentru fruntașii din Lipova: 2-1 (0-0).

La final, Bălu a declarat că ”nu e o revanșă, e o victorie a băieților mei, una minunată, muncită, cu transpirație. Și, cred eu, meritată, chiar dacă în repriza I am dat senzația că suntem dominați. Am fost, dar dacă ne amintim, singura ocazie a primei părți a noastră a fost. La pauză le-am cerut băieților să jucăm prudent, cu mingea jos, în profunzime, pe contre, și repet, victoria e meritată, e numai și numai a jucătorilor, pe care îi felicit!”

Sorin Bălu a mai spus: ”Noi ne vedem și în continuare de munca noastră, ne pregătim intens în fiecare săptămână, ne antrenăm bine, și luăm fiecare meci în parte, iar la final, vedem…”

Cât despre fruntașa învinsă, ”am și spus, Șoimii Lipova este o formație bună, bine antrenată, cu jucători de calitate, care nu întâmplător este pe primul loc, și a fost în marea majoritate a campionatului, și încă este. O echipă care se antrenează, serioasă, o formație care face cinste fotbalului!”

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: