„Cu respect pentru un club legendar dar am ratat două puncte”

Sorin Bălu (foto) şi Narcis Petre, aduşi la începutul lunii trecute la cârma pe-atunci „lanternei roşii” Mama Mia Becichierecu Mic, au perpetuat sâmbătă după-amiază minimiracolul declanşat pe 7 octombrie, în runda a opta, cu un 0-0 la Bihorul Beiuş, remizând din nou în deplasare, într-un fief şi mai galonat, 1-1 (1-0) la Hunedoara. „Cu tot respectul pentru acest club legendar, noi am pierdut de fapt două puncte dar să nu-l mâniem pe Dumnezeu, până la urmă e bun şi un punct”, a spus antrenorul Bălu după drawul cu gruparea pregătită de Aurel Şunda, într-un joc din runda a XII-a a seriei a V-a în Divizia C. După o lună, altă remiză externă, pe 5 noiembrie!

Aşadar 0-0 la Beiuş, apoi un prim succes, 2-1 cu o altă fruntaşă, ACS Recaş, unicul eşec al noii conduceri tehnice, 2-5 pe „Ştiinţa” cu Poli II, un clar 3-0 cu Gloria CTP Arad, iar acum un 1-1 la FC Hunedoara, opt puncte care au ameliorat startul catastrofal al timişenei…

„În prima repriză nu a fost ceea ce mi-am dorit, deşi am jucat totuşi destul de bine dar am primit un gol care nu a fost de fapt gol. Portarul nostru a prins mingea din centrare pe linia porţii şi nu cred că a intrat cu tot cu balonul în poartă, deşi s-a dat înapoi, dar cu mingea în faţă. Mi-a plâns în vestiar <Domnul profesor, nu a fost gol>. În partea a doua, în plan tactic dar şi datorită atitudinii în joc, ne-am dovedit a fi la înălţime. Îi felicit pe băieţi din tot sufletul!”, a mai spus Sorin Bălu, pentru care jucătorii introduşi pe parcurs, în prima repriză respectiv la pauză, au combinat la realizarea golului egalizator, marcat de Adrian Ungureanu în minutul 78, cu un şut din interiorul careului, la vinclu, fiind bine angajat de juniorul Centea. „Sunt foarte mulţumit de jocul nostru, exact ceea ce trebuia să joace o echipă în deplasare. Dar urmează un joc cel puţin la fel de important, cu CS Vladimirescu”, a anticipat Sorin Bălu duelul cu arădenii nou-promovaţi, învinşi sâmbătă acasă, 1-2 de Jiul Petroşani.

Marcatorul Ungureanu îl înlocuia în prima parte pe Bogdan, accidentat, iar Centea pe Feraru, la pauză.

Mama Mia Becichierecu Mic: Culda – Ştefanovici, Situwe, Hecsko, Aniţoiu – Radu, Buda (79, Hodiş), Luţă, Feraru (46, Centea) – Bâldea, Bogdan (20, Ungureanu). Pe bancă: Filip – Scânteie. A absentat Zurbagiu, indisponibil datorită unei accidentări.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la „Cu respect pentru un club legendar dar am ratat două puncte”

  1. Grasu spune:

    Bv ba centea cum dai tu pase de gol ma nebunule:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: