Baranyi, ”dublă” de egalare după pauză, dar CSC Ghiroda și Giarmata Vii se clatină din nou defensiv

Cu excepția etapelor a treia și a patra, în care a marcat câte un gol, CSC Ghiroda și Giarmata Vii a înscris rundă de rundă în acest campionat măcar de două ori, însă totuși puține i-au fost motivele de satisfacție, doar trei fiind victoriile în primele 8 etape cu care s-a aliniat în cont astăzi după-amiază pe terenul uneia dintre cele doar două neînvinse după mijlocul turului în Seria a IV-a din Liga 3, a treia clasată, AFC Metalurgistul Cugir 1939.

Care grupare din județul Alba revenită din această ediție în seria vestică a taxat fragilitatea defensivei galben-albaștrilor prin goluri atât până la mijlocul primei reprize cât și în ultimele 10 minute, când s-a redesprins după ce puncherul bănățenilor anihila diferența cu o ”dublă” într-un sfert de oră din partea secundă: Metalurgistul Cugir – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 4-2 (2-0).

Învinsă în precedenta ieșire cu 3-2 la Giarmata, așadar tot prin a primi destul de multe goluri, formația cu al doilea cel mai mare număr de goluri încasate în acest sezon din seria vestică a scos astăzi chiar de 4 ori balonul din propria plasă, în fief-ul unor ardeleni care n-au ezitat să puncteze până acum acasă, 3-0 cu CSM Lugoj, 3-1 cu cei din Giarmata și 2-2, cel mai recent, cu CSM Școlar Reșița.

Astăzi, Tudor Săucă a deschis scorul pentru gazde în minutul 14 iar Denis Hotca a înscris în propria poartă, autogol în minutul 23, 2-0 cu care se încheia prima repriză.

Prima jumătate a celei de-a doua l-a scos în schimb la rampă pe Alexandru Baranyi, care a redus din handicap în minutul 51 dintr-o lovitură liberă indirectă din careul Metalurgistului, de la 6 metri, din pasa scurtă oferită de Damir Totic, iar apoi a și egalat în minutul 65 cu un șut de la 12 metri, din lateral stânga.

Baranyi urcase deja la ”cota” de 12 goluri marcate în 9 etape, insuficient însă pentru a asigura și evitarea celei de-a patra înfrângeri de către elevii lui Remus Steop și Orlando Trandu, confirmându-se teza că dacă nu mai înscrii atunci când ai oportunitatea, și asta mai ales în deplasare, atunci sunt toate șansele să mai încasezi. Bănățenii au ratat la 2-2 răsturnarea scorului iar la cuvânt au trecut spre final cei din Cugir, bisând răspicat prin același Săucă în minutul 80 și Andrei Făgărășanu în minutul 84.

Timișenii, fără Cosmin Saizu – suspendat și aflat în tribună, au jucat mai bine prin a reveni în repriza a II-a, dar nesiguranța prestației defensive le-a reamintit de modul cum au început acest campionat, printr-un eșec cu identicul 4-2, la Dumbrăvița. Deja 21 de goluri primite în 9 etape, urmând primirea reșițenilor iar apoi o ieșire la Avrig.

Remus Steop, antrenor principal al oaspeților, a explicat că ”la începutul jocului am fost mai prudenți dar chiar și așa am primit repede primul gol, din nou pe o greșeală, și apoi a fost și autogolul. Pe parcurs ne-am revenit iar după pauză am reușit să egalăm. Chiar puteam să și conducem! Dar din nou greșelile ne-au costat și am plecat fără puncte. Însă azi chiar nu meritam să pierdem. Noi meci de meci dăm două goluri și nu luăm puncte. dar ne antrenăm în continuare și am încredere în băieți, vor veni ele rezultatele și la noi…”

*

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a pierdut în alcătuirea: Filip – Semeniuc, Mureșan, Hotca, Horcea, Sofran (46, Berivoiescu), Giuricici, Țugui, Mancaș, Totic (66, Jichici), Baranyi.

Rezerve: Gakos, Ciobanu, Holovcici, Vasiliu.

Rezultatele zilei în C4, programul etapelor a 9-a și a 10-a și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: