Baranyi în cantonament la Poiana Brașov cu ACS Poli, vizitatoare săptămâna viitoare a lui ACS Ghiroda. Trandu: ”I-am văzut la lucru pe cei nou veniți, în număr mare, și n-am jucat 4 titulari prezenți”

Divizionarele C timișene și-au început de-acum fără excepție pregătirile de vară dar una dintre acestea, ACS Ghiroda, a și disputat deja primul meci de verificare, pierzând la mijlocul acestei săptămâni cu 0-2 în fața celor de la CS Timişul Şag, vicecampioni în liga a patra județeană, dar și având programată următoarea partidă amicală, în compania unei echipe de eșalon superior. Cu noi antrenori la timonă, nou-promovații în C4 din 2017 își vor măsura forțele și miercuri 25 iulie de la ora 18, acasă cu ACS Poli, până una alta golgeterul grupării din divizia a treia alăturându-se cu începere de miercuri seară stagiului centralizat de pregătire al timișorenilor, Alexandru Baranyi la Poiana Brașov în efectivul lui Ionel Ganea.

ACS Ghiroda este prima garnitură timișeană din acest eşalon terț care s-a reunit după vacanța de vară, pe 9 iulie, în localitate, pe arena ”Emilian Pavel”, cu un nou antrenor  principal la cârmă, Remus Steop, asistat de Orlando Trandu, 20 de jucători răspunzând prezent primului apel.

Cea de-a doua săptămână de pregătiri a adus și o primă înfrângere cu ocazia amicalului de debut în seria jocurilor de verificare, însă, după cum a semnalat și antrenorul secund Orlando Trandu, ”pentru noi acest meci a contat mai mult în ceea ce privește ideea de a-i vedea la lucru pe cei nou veniţi, care sunt în număr mare, iar de aceea nu am folosit patru titulari prezenţi. Rezultatul în schimb a contat mai puţin. Antrenamentele vor continua în localitate şi ne vom mai axa încă pe pregătirea fizică, care contează foarte mult în acest moment al pregătirilor și pentru acest nivel”.

Steop și Trandu îi îndrumă în pregătiri pe Marcos Gakos, Andrei Filip, Rareş Mureşan, Lucian Gavriluţă, Cosmin Mancaş, Marius Semeniuc, Cosmin Saizu, Denis Ciobanu, David Berivoescu, dar și pe Augustin Sima – sosit de la cei din Făget, Alexandru Bodochi (Carani), Denis Buzdugan (Giarmata), Darius Vasiliu, Cătălin Horcea și Andrei Ţugui – cu toții de la Ripensia, Alin Pricop (CS Millenium Giarmata), Damir Totic și Marius Sârbu jr. – ambii de la ACS Poli, respectiv Marco Giuricici (ASU Politehnica). Efectivul ar fi fost mai bogat numeric dar s-au consemnat și câteva neprezentări, de exemplu în cazul lui Constantin Popa, Alexandru Lazăr şi Ioan Hotca, pe lista despărțirilor fiind înscriși și Darius Neamţu, David Pop şi Claudiu Matiş.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: