Bărbuț (ACS Poli), înaintea ieșirii la Botoșani: ”Nu știm ce șanse mai sunt să ajungem Chiajna, dar știm problemele de la Pandurii și ASA…”

FC Botoșani – ACS Poli inaugurează vineri la ora 20,30 în nordul Moldovei prima etapă din cel de-al doilea sezon de play-out în Liga 1, timișorenii prezentându-se cu un lot subțiat de probleme medicale pe un teren pe care au pierdut la ultimele apariții, cu 6-1 (1-1) în turul zonei valorice 2015-2016 din ediția trecută respectiv cu 2-0 (2-0) în returul parcursului regulat din campania în curs, după ce bănățenii remizau 1-1 în returul de regularitate al campaniei precedente.

ACS Poli începea tot în deplasare și faza play-out a ediției precedente, printr-o remiză albă la Chiajna, cu Concordia, joc pe care timișorenii îl încheiau în nouă după eliminarea pe final a lui Bărbuț și Goga, remizând apoi și în runda secundă, 2-2 (2-0) acasă cu CFR Cluj.

Cristi Bărbuț s-a referit și el astăzi la deplasarea în Moldova, ce va fi efectuată joi pe calea aerului cu destinația Iași, spunând că va fi ”un meci greu, dar sper să vină prima victorie pe terenul celor de la Botoșani, să începem cu dreptul acest play-out și să adunăm puncte, asta e cel mai important…”

Bărbuț, titular integralist sâmbătă contra Concordiei, după ce absenta din precedenta deplasare, la Ovidiu, suspendat fiind, a remarcat la rândul său că ”nu avem un lot foarte numeros dar sper eu că cei care vor intra vor da totul și vor ajuta echipa. La baraj sperăm, asta este posibil, căci toate echipele sunt de bătut, dar e foarte dificil, însă sper să gestionăm bine această perioadă de play-out și să prindem barajul. Nu știu ce șanse mai sunt să ajungem Chiajna dar știm problemele de la ASA și Târgu Jiu și sperăm să le băgăm sub noi în clasament”.

Despre demisia antrenorului gazdelor de vineri, Leo Grozavu, Bărbuț a spus: ”Nu știu dacă e neapărat un lucru bun pentru noi; am văzut ce treabă bună a făcut domnul Contra dar nu ne interesează cine e antrenorul lor. Eu sper să ne întoarcem cu cele 3 puncte, dar ținând cont că e o deplasare grea, e bun și unul”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: