Biled și Seceani pierd primele puncte în retur tocmai acasă

Două victorii în deplasare au completat rezultatele etapei a XXI-a în Divizia D Timiș, care s-a încheiat cu un bilanț echilibrat, 8 3-2-3 14-12, duminica aparținând vizitatorilor.

În duelul formațiilor denumite Voința, cei din Mașloc s-au impus astăzi de la ora 15 și în returul de campionat, după ce și în tur câștigau disputa directă, cu 3-0: Biled – Mașloc 1-2 (0-1). Rareș Blaga a egalat pentru gazde spre mijlocul reprizei a doua, în minutul 65, după ce Iulian Vîntură deschidea scorul înaintea pauzei, în minutul 41, Alexandru Rus preluând din nou conducerea pentru formația pregătită și în continuare de Adrian Șețu, în minutul 75.

Pe vânt și un teren foarte greu, minus pe care cei de la Voința Biled speră ca autoritățile locale să-l înlătureze, gazdele au pierdut primele puncte în retur, în urma trei victorii la zero. Cei din Mașloc sunt în schimb la al doilea succes consecutiv.

Vîntură a deschis scorul prin a prelua pe piept în careu, pentru primul său gol în acest sezon, după care Blaga a finalizat o acțiune pe cont propriu, 1-1 în minutul 65, iar Rus a marcat direct din corner în minutul 75, la colțul lung: 1-2.

Cei din Biled au avut la dispoziție numai 13 jucători însă nici Voința Mașloc n-a excelat ca efectiv numeric. Prin acest triumf, elevii lui Șețu s-au apropiat de învinșii lor de pe podium la 4 puncte.

Voința Biled: Bogdan – Drăguș, Bobu, Paulevici, Brustureanu (46, Meltiș), Blaga, Tomescu, Martinov, Nemițeanu, Stroe (55, Mihalache), Tilinu.

Rezerve: -.

Voința Mașloc: Amarinei – Gabără, Hrițcan, Jivcovici (60, Rus), Bogdan, Damian, Ignea (46, Ilie), Berceanu, Vîntură (90+2, Daniel Oberșterescu), Mariș (90, Glodean), Rațiu.

Rezerve: Narița / -.

Arbitri: Cătălin Botaș – Horațiu Lotreanu, Daniel Pașca. Observatori: Valentin Igna și Ilie Dumbravă.

Și o surpriză prin prisma precedentelor 3 runde din retur… AS Seceani – Progresul Ciacova 0-2 (0-1): Paul Leonte 36, Alexandru Ivan 55.

Oaspeții, fără gol marcat în 3 apariții din 2017 și învinși cu 7-0 în precedenta deplasare, au marcat puțin înainte și după pauză, sărind astfel în clasament peste învinșii lor, cărora le-au ciuntit procentajul maxim din noul an. Și ultima victorie a celor din Ciacova a fost tot cu 2-0, și tot în deplasare, pe când cei din Seceani sunt la al șaselea eșec pe teren propriu.

Rezultatele etapei, clasamentul și programul rundei a 22-a, pe coloana dreaptă.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: