Bocșan cu capul, Bocșan la pupitru. Marcel Băban 90 de minute, Nanu deja la 7 goluri

Favoritele din fruntea Diviziei D Timiș s-au impus la zero sâmbătă de la ora 11.

După egalul din etapa trecută, reuşit în deplasare la Orţişoara, trupa lui Adrian Săvoiu a trecut în etapa a V-a mai uşor decât arată scorul de cei de la Peciu Nou, perforând poarta vizitatorilor doar de trei ori, chiar dacă din minutul 55 a avut un om în plus pe teren, arbitrul Raul Ciev eliminându-l pe Andrei Tudor pentru un fault din postură de ultim apărător.

Scorul a fost deschis în minutul 22, după un corner executat de Poparadu, la care Iuhasz a ezitat şi, cu capul din 6 metri, Bocşan a înscris: 1-0.

Avea să fie 2-0 două minute după eliminare, prin Mailat, cu latul la colţul lung, după o centrare ca la carte a lui Sorescu de pe flancul drept.

Scorul final la stabilit Sturz cu o frumoasă lovitură de cap din 9 metri, la o centrare perfectă a lui Bocşan.

La fluierul arbitrului Raul Ciev au jucat următoarele formaţii:

ACS Poli Timişoara II: Pap (min. 82, Mosoarcă) – Lazăr, Sturz, Bocşan, Fridrich, Oprea, Poparadu (min. 62, Codrean), Mailat, Boldea, Sorescu, Totic (min. 75, Bogdan Bătrânu).

Antrenor: Adrian Săvoiu.

Peciu Nou: Iuhasz – Bud, Tudor, Ciumacenco, Ismail, Rus, Marincov, Alexandru Mureşan (min. 70, Radu), Alin Roşu, Hoţa şi Popaluca.

Antrenor: Mihai Dorobanţu.

Pe bancă: Ionel Bărbosu.

+

AS FC Marcel Baban Jimbolia – Ripensia Timişoara 0-6 (0-2).

Victoria din Cupa României, obiţnută la mijlocul săptămânii în compania unei echipe din liga aII-a, CS FC Caransebeş, i-a propulsat şi mai tare pe elevii lui Cosmin Stan, aceștia reuşind astăzi un set la zero în deplasare la Jimbolia. Gazdele au rezistat doar 30 de minute, până când timişorenii şi-au intrat în rol, reuşind primele goluri.

Cele şase reușite au fost semnate de Florin Nanu, în minutul 30 din 11 metri, 40 şi 74, Raul Briciu (min. 63) şi Ndiaye Mediop, cu o ”dublă” în minutele 76 şi 86. Florin Nanu, cu această ”triplă”, a trecut în fruntea golgeterilor ligii a patra timișene, cu 7 goluri după cinci etape, și așadar cu unul în plus față de un… portar, Cosmin Amarinei.

De menţionat redebutul veteranului Marcel Baban, la 47 de ani, fostul atacant al ”violeților” jucând toate cele 90 de minute, după ce în urmă cu două etape survenea redebutul lui Iosif Rotariu, la 53 de ani.

Au jucat următoarele formaţii:

Jimbolia: Radu – Ciclovan, Sicoe, Ardeleanu, Neagu, Achim, Denis Baban, Macovei (min. 70, Palade), Hîrdău, Timiş (min. 46, Petrovici), Marcel Băban.

Antrenor: Ilie Rotariu.

Pe bancă: Micu, Chivăran, Niţă şi Nica.

Ripensia: Rădulescu – Popa, Zaluschi, Luca, Toma, Ungureanu, Francescu (min. 49, Păscăleanu), Briciu, Florin Nanu (min. 76, Stancu), Trifu (min. 63, Mediop), Blănaru.

Antrenor: Cosmin Stan.

Pe bancă: Ciui, Popescu, Nechifor, Berescu.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: