Bogdan Andone (Energeticianul), 0-0 pe Știința: ”23-24 de jocuri în toamnă sunt prea multe la lotul și bugetul echipelor, astfel încât să-și permită să ducă întrecerea”

Pe același palier la capitolul puncte precum UTA, Energeticianul a remizat astăzi la finele toamnei precum arădenii, în deplasare, dar fără a înscrie pe ”Știința”, păstrându-și astfel poziția a opta înaintea celor 17 runde din sezonul de primăvară. Pe care ”negrii” din Petroșani le vor aborda acasă cu o altă nou-promovată, din Cluj. Până atunci însă, considerentele punctate după 0-0 la ASU Politehnica de fostul ei antrenor, Bogdan Andone, și cu o referire de ansamblu în ceea ce privește calendarul competițional…

 

”Consider că este un punct meritat, după un meci echilibrat, cu un rezultat echitabil, o împărțire corectă a punctelor, câte unul fiecărei echipe. Și noi am avut situații de a marca, și ASU a avut, și îmi pare rău că a fost o partidă în care nu s-a înscris, spectatorii care au asistat la joc meritau mai mult…”, a spus Bogdan Andone, antrenorul principal al oaspeților, după ASU Politehnica – ACS Energeticianul 0-0.

Andone, care prelua la mijlocul turului din acest campionat continuatoarea sub numele Energeticianul a grupării vâlcene ACS Șirineasa, strămutată la Petroșani odată cu promovarea din primăvara lui 2017 în Liga 3, a mai spus: ”Mă bucur de acest punct și pentru că am debutat un junior din generația 2002, un lucru important pentru viitorul carierei sale. Din păcate a fost un sezon de toamnă extrem de lung, completat și prin cele două meciuri eliminatorii, 21 de jocuri oficiale în Liga 2 plus cele din Cupa României, ori eu zic că 23-24 de partide sunt prea multe raportat la lotul și bugetul echipelor, astfel încât să-și permită să ducă întrecerea, mai ales că și terenurile pot fi înghețate, grele… Felicit însă pe ASU Politehnica pentru gazonul extraordinar pentru o asemenea vreme, și mă bucur că am reușit să scoatem până la urmă un punct la final de 2018”.

 

Întrebat despre ASU Politehnica, Bogdan Andone a spus: ”Este dificil să duci un asemenea sezon de toamnă, căci apar multe accidentări, sunt probleme, însă am constatat același entuziasm, aceeași preocupare. Până la urmă rezultatul contează mai mult decât jocul dar îmi doresc să o văd pe ASU Politehnica Timișoara cât mai sus, în prima parte a clasamentului, și sunt convins că dacă va avea parte de liniște și susținere, va ajunge unde-și dorește!”

Întrebat și despre perioada pe care a parcurs-o la cârma alb-violeților, încheiată la începutul acestui an calendaristic după chiar prima apariție din 2018, 1-2 acasă cu Chindia, Andone a spus: ”Nu discut ce-a fost atunci, ci ideea e că fiecare antrenor și echipă își face treaba într-o anumită filosofie și structură, și sunt convins că jucătorii au dat atunci totul și au făcut maxim, ceea ce puteau face în toate jocurile, dar poate a fost și ghinionul că nu s-au obținut mai multe puncte”.

Energeticianul n-a câștigat nici un meci în deplasare în campionatul Ligii 2 de la promovarea din Liga 3. Rezultatele etapei a XXI-a în eșalonul secund, clasamentul actualizat și programul rundei de debut din 2019, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: