Bolgea, ”dublă” în nici 10 minute înaintea pauzei, bară după: Făget – Mașloc 2-0, restanță în D Timiș

AS Arsenal Flacăra n-a excelat în acest tur de campionat dar în schimb nu s-a sfiit deloc să le încurce planurile fruntașelor aspirante, ceea ce a izbutit și astăzi, împotriva vicecampioanei la zi Voința Mașloc, care a încheiat prima jumătate a întrecerii așa cum o începea cu 3-2 la Dumbrăvița, printr-o înfrângere în deplasare.

Spre deosebire de sâmbăta etapei a 16-a, penultima a turului, din urmă cu 10 zile, când n-ajungea la destinație datorită unor probleme cu mijlocul de transport, Voința a descins astăzi pentru întâlnirea reprogramată la ora 14, însă fără folos, pierzând în deplasare pentru a doua oară consecutiv respectiv de 5 ori în 17 apariții din tur, cinci fiind totalul aparițiilor din întreaga ediție precedentă în care nu câștiga.

Florin Bolgea a marcat ambele goluri ale întâlnirii restanță, în minutele 35 și 43, AS Arsenal Flacăra obținând astfel a cincea victorie în tur dar doar a treia la Făget: 2-0 (2-0) cu Voința Mașloc.

32

 

Făgețenii, care începeau sezonul printr-un spectaculos 4-4 acasă cu ACS Ghiroda, au mai câștigat la Jimbolia, cu 10-3, acasă cu cei din Peciu Nou, cu 7-0, la Banloc, cu 3-0, dar și în recentul meci acasă din etapa a 14-a, de fapt cel precedent, 2-1 cu Cocoșul Orțișoara, înregistrând și alte remize, 2-2 cu ACS Dumbrăvița respectiv 3-3 la Ciacova.

Astăzi după-amiază, pe un teren foarte moale și înconjurat de proeminente mușuroaie de cârtițe, și sub un soare cu dinți, AS Arsenal Flacăra a învins pentru a doua oară consecutiv acasă, în fața a 13 spectatori dar și în timp ce, pe parcursul primelor 45 de minute, doamna Ana Filip, o pensionară în vârstă de 61 de ani, fostă profesoară de Educație Fizică și Sport, a alergat fără întrerupere prin a înconjura în ture suprafața de joc.

Și le-a purtat noroc, căci făgețenii s-au desprins înaintea pauzei, la reluare beneficiind și de serviciile lui Tudor Onae, ajuns la stadion pe parcursul jocului, de la lucru, suficient pentru a se încălzi și a furniza sânge proaspăt în ultima jumătate de oră. Fratele său a început în calitate de căpitan iar antrenorul Adrian Brazovan în fața unei bănci goale, fără Tudor Onae dar și în lipsa celorlalți 2 sportivi înscriși în raportul de joc, semn că gazdele s-au aliniat într-un efectiv limitat și cu speranța că alți componenți ar putea ajunge între timp la teren…

Vom reveni cu declarațiile protagoniștilor, cei doi antrenori și un tânăr component al gazdelor, frate de prim-divizionar profesionist care tocmai a remizat cu echipa sa în deplasare în fief-ul vicecampioanei Steaua, precum și cu foto-reportajul meciului, dar până atunci, filmul jocului…

Minutul 12. Șchiopu scapă singur spre poartă dar Manzur prinde.

20. Berceanu șutează în minutul 20 spre vinclu, din lovitură liberă, dar Manzur deturnează în corner.

31. Șchiopu scapă pe partea stângă și șutează la colțul lung dar Manzur deviază cu vârful degetelor în corner. Era gol…

Minutul 35. Laczko contraatacă pe partea dreaptă, intră în careu și centrează pe jos în fața porții, de unde, de la 6 metri, Bolgea pune latul pe centru: 1-0.

Minutul 43. Bîrză îl angajează pe contraatac pe stânga pe Bolgea, care s-a lansat într-o cursă de peste 35 de metri, pătrunzând în careu și șutând pe jos în dreapta lui Amarinei: 2-0, scor la pauză.

53. Bolgea scapă singur în careu iar gazdele solicită penalty dar centralul lasă jocul să continue, deși s-ar fi impus indicarea punctului cu var.

55. Iese Glodean, accidentat, și intră Danielescu.

58. Jurj îi lasă locul lui Tudor Onae.

65. Berceanu primește cartonaș galben, pentru fault.

70. Șchiopu scapă singur și intră în careu dar Manzur împiedică golul.

71. Bolgea șutează de la 12 metri lateral dreapta, în stâlpul porții!

80. Tudor Onae reia din 6 metri peste transversală la centrarea lui Ploscariu, care a driblat 3 adversari și a centrat pe jos, ca pe tavă.

85. Popovici primește cartonașul galben pentru un fault în jumătatea sa de teren.

Fluier final, cei din Făget încheind turul prin a fi depășit și vicecampioana, după ce îl începeau prin a marca 4 goluri viitoarei campioane de toamnă.

*

Arsenal Flacăra Făget: 12. Silviu Manzur – 2. Radu Popovici, 3. Alexandru Neagu, 6. Horea Onae – cpt., 4. Cristian Gheban, 7. Flavius Jurj, 16. Cătălin Dănăilă, 10. Arpad Laczko, 8. Petru Ploscariu, 11. Ionuț Bîrză, 9. Florin Bolgea.

Rezerve: 5. Lucian Magheț, 20. Florin Coțolan, 18. Tudor Onae.

Voința Mașloc: 28. Cosmin Amarinei – 16. Daniel Gabără, 15. Marius Demian, 20. Alin Berceanu – cpt., 11. Adrian Ilie, 14. Mircea Șchiopu, 5. Ovidiu Glodean, 17. Flavius Glișa, 18. Lucian Igna, 6. Robert Hrițcan (30; 3. Ștefan Glișa), 7. Marius Ardelean.

Rezerve: 12. Sergiu Narița – 9. Andrei Pop, 13. Emanuel Danielescu.

Arbitri: Alexamdru Manea – Patricia Samsudean, Gabriel Drăguț. Observatori: Ioan Lazăr și Tibi Olteanu.

Clasamentul la zi, pe coloana dreaptă. Revenim cu declarațiile și fotografiile, precum și alte noutăți de la Comisia de Disciplină și despre programări.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: