Bravo FRF, ai jucat tot tu și acest meci, călcată în picioare de DSP: Ripensia – CS Mioveni 0-3

Rezultatul meciului Ripensia – CS Mioveni, din etapa a XII-a în Liga 2, programat inițial în 14 noiembrie și reprogramat pentru săptămâna trecută, miercuri 2 decembrie, fără a se fi jucat însă în nici una dintre dăți, este omologat cu 0-3 conform portalului oficial al FRF, victorie la ”masa verde” pentru argeșenii care n-au mai ajuns în Banat. Veste pe adresa timișorenilor cu puțin timp înaintea deplasării pentru restanța de vineri de la ora 16 la Cluj, în vederea partidei cu CS FC Universitatea, care, având tot săptămâna trecută, și tot pe 2 decembrie, de găzduit restanța cu Farul din runda a XI-a, și aceea nedisputată, încă n-a recepționat în schimb un verdict în privința întâlnirii cu constănțenii. Probabil pentru că Federația Română de Fotbal nu poate juca de una singură două meciuri concomitent la ”masa verde”, călcată fiind sub crampoanele DSP, motiv pentru care le-a luat pe rând. 

În lumina evidențelor indubitabile care ies tot mai limpede la iveală pe toate meridianele globului în ceea ce privește total disproporționata și deloc necesara abordare nu doar eronată, dar și dăunătoare cu grave prejudicii, a combaterii de către administrațiile naționale a situației ivite și în Europa în 2020, și anume niște ”testări” care nu trebuiau efectuate dar și ofereau înșelătoare ”rezultate” greșite, conducând implicit într-un lanț al slăbiciunilor la eventuale ”izolări” și ”carantinări” care ca atare nu-și mai aveau deloc rostul, clubul Ripensia Timișoara are toate dovezile de partea sa pentru a demonstra împotriva FRF că pe nedrept i s-a perturbat programul competițional, cu efectele de rigoare, regăsite și în această situație a confruntării cu CS Mioveni, forul din capitală fiind responsabil pentru încuviințarea implementării unor stipulări și protocoale regulamentare fără acoperire reală nici în plan științifico-medical, dar nici sportiv.

Mai explicit, în legăturile lămuritoare de ceva mai jos…

Timișorenii s-au aliniat miercurea trecută la ora 14 pe terenul ”Electrica” pentru restanța cu CS Mioveni, fotografia document de mai jos fiind relevantă în acest sens, dar argeșenii nu s-au prezentat la meci, prinși la rândul lor în trapa vânătorilor de ”pozitivi” și ”cazuri”, acest cadru impus FRF care a dat serios peste cap turul Ligii 2.

Nu mai puțin de 19 meciuri au fost amânate în actuala ediție a Ligii 2, Ripensia – CS Mioveni devenind a patra partidă care să aibă parte de un rezultat omologat la ”masa verde”. 

Ripensia va întâlni vineri o echipă clujeană învingătoare marți acasă pe final cu 2-1 contra Dunării Călărași în ultimul meci al etapei a XV-a în Liga 2, primă apariție pe teren propriu pentru alb-negri după aproape două luni, mai exact după 53 de zile. Bănățenii n-au pierdut anul trecut pe Cluj Arena, învingând cu 2-3 în returul ediției 2018-2019 și remizând 1-1 în sezonul 2019-2020, scurtcircuitat total în martie anul curent.

Dar mai presus de toate, acțiunile fără pic de justificare de nici o natură întreprinse de câteva luni încoace la adresa organismului uman al componenților colectivului Ripensiei, și nu numai în cazul timișorenilor. Practicanții sportului românesc trebuie să ceară socoteală decidenților pentru demersurile la care au fost supuși sub false pretexte și sub forma unor protocoale neavenite, lipsite de certitudinea acurateții, dar care au influențat decisiv perturbarea activității participantelor în întreceri, cu consecințe negative și potențialul de a altera ierarhii. Sporttim va reveni cu alte noi elocvente consemnări cheie în privința aspectelor în plină derulare.

”E ca un Hiroshima-Nagasaki al testului Covid”: se solicită retragerea lucrării de la baza aplicării în lume în 2020 a protocolului testării RT-PCR. Raportul oficial revizuit ”10 erori fatale la nivel molecular și metodologic cu consecințe ca rezultate fals pozitive”, trimis Eurosurveillance de oameni de știință din lume grupați în proiectul ”Știința împotriva panicii crizei Covid”. Documentele

”Frauda Covid”: Guvern din G20 și decidenți din sănătate dați în judecată pentru frauduloasa utilizare a testelor PCR în sensul creării aparențelor unei pandemii și pentru implementarea măsurilor de lockdown, acuzați de crime împotriva umanității. ”O crimă ca oameni sănătoși să fie testați cu un PCR care nu oferă un diagnostic al bolii respectiv să fie etichetați drept cazuri dacă rezultatul este pozitiv, dat fiind numeroase fals pozitive”. Documente

Autorul raportului discreditat care estima milioane de decese dacă lockdown-ul nu ar fi implementat și pe modelul căruia s-au adoptat și măsurile din România, Ferguson, dat în judecată în Belgia împreună cu finanțatorul său Bill Gates și guvernul de la Bruxelles pentru că restricțiile ”nu doar au cauzat prejudicii și daune excesive prin devastatoare aspecte economice, dar s-au axat pe informații greșite și rațiuni eronate”. ”E important să se știe că cei mai mulți oameni de știință nu acceptă că respectivul model al lui Ferguson a fost măcar cât de puțin corect, dar chiar și așa guvernul e totuși credincios și acum modelului”. Biocipul permanent sub piele de detectare ”Covid” creat de Profusa, finanțată de Fundația Gates, ”verde” în primăvară

”!! URGENT !!” din presa germană, cetățenilor Uniunii Europene. Ex-conducătorul comitetului de sănătate publică din Ansamblul Parlamentar al Consiliului Europei, doctorul în medicină Wolfgang Wodarg, și ex-diriguitorul cercetării pe aspecte respiratorii la Pfizer, dr. Michael Yeadon, solicită într-o petiție oficială scrisă Agenției Europene pentru Medicamente imediata suspendare a tuturor studiilor vaccinurilor anti SARS-CoV-2, în particular al celor de la BioNTech/Pfizer. Documentul moțiunii: ”Studiile să nu fie continuate…”

VIDEO. Mai vrea oare sportul românesc vreo altă dovadă și mai explicită de-atât!? Ministrul Sănătății recunoaște pe șleau: nu e o măsură sanitară! Dar al Belgiei… ”Era nevoie de un efect-șoc și asta implica imediata închidere a magazinelor non-esențiale. Cumpărăturile nu implicau cu adevărat nici un risc, căci totul era bine controlat, dar la un moment dat aveam nevoie de-o decizie șoc. Da, e psihologică”. Să confirme traducerea Boloni sau Rednic

Clasamentul la zi în Liga 2, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. Ripensia mai are de jucat o restanță și luni 14 decembrie de la ora 14, acasă cu Farul.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: