Brîndescu: ”La vârsta lui, Ayza ne-a păcălit la golul 2… Vom fi la Brașov conform programului, luni seara, dar dacă FRF stabilește altceva, ne adaptăm”. Violeții, premieră: eșec după ce egalează

”Rămas bun, Adrian Stoicov!” a fost înscrisul bannerului purtat de jucătorii lui ASU Politehnica înaintea partidei de la ora 15, la centrul terenului, în vreme ce galeria a scandat de 3 ori ”Rămas bun, Adrian Stoicov!”, într-o atmosferă cernită pe ”Știința”, plină astăzi cu peste 500 de suporteri și aproape tot atâția spectatori pe lungimea opusă a arenei.

1 (2)

 

 

S-a ținut un moment de reculegere și s-au purtat banderole negre, într-un moment de doliu al fotbalului, care a căzut în plan secundar, în cele din urmă consemnându-se ASU Politehnica – CS Mioveni 1-2 (1-2).

Pe lângă comentariul LIVE TEXT și spusele antrenorului câștigătorilor, timișoreanul Alexandru Pelici, publicate anterior, iată și cuvintele lui Sorin Brîndescu după întâlnirea din etapa a XXV-a, care a adus prima înfrângere a ”violeților” după 5 runde respectiv prima acasă după 7 etape, de la un 0-1 cu ACS Academica Clinceni. ASU Politehnica n-a izbutit încă în acest campionat să depășească în Timișoara o echipă de care este devansată în ierarhie, fiind la al șaselea eșec în Liga 2 pe teren propriu, dar și la o premieră în actuala ediție de campionat, și anume de a pierde după ce a egalat.

4

 

 

”A fost un meci frumos, un joc spectaculos, cu răsturnare de scor. Un meci de la care ne așteptam însă la mult mai mult, și cred că am fi meritat mai mult, căci nu meritam să pierdem, dar așa e la fotbal…”, a spus la final antrenorul principal al învinșilor, Sorin Brîndescu.

”Sunt nemulțumit de acest rezultat, însă am fost neatenți în prima repriză și am primit foarte ușor goluri. Mioveni este o echipă experimentată, cu jucători periculoși, care evoluează de mult timp la acest nivel, iar la golul 2 Ayza ne-a păcălit, la vârsta lui. Au jucători de valoare și cu experiență, care ne-au depășit, dar în rest am reușit un meci bun, în care cred că i-am anihilat destul de bine!”, a completat Brîndescu, explicând că ”pe faza de atac am fost în 3-4-3 dar contează mai mult mișcarea jucătorilor în teren și dinamica lor, ori la aceste capitole, de la Suceava, ne-am prezentat destul de bine. Ne și apărăm mai bine, ne-am și creat foarte multe ocazii de a înscrie, și la Suceava, și mai apoi, în următoarele întâlniri”.

Cât despre viitoarea apariție, prima din două deplasări la rând, ”pentru următorul joc noi vom fi la Brașov conform programării, adică luni 27 martie, seara la ora 19, dar dacă FRF stabilește altceva, atunci ne vom adapta cerințelor”.

Brîndescu a mai admis că ”avem oricum meciuri foarte grele, vine și Juventus București la noi, însă dacă vom juca așa meci de meci, cred că vom aspira la rezultate bune!”

Brîndescu

Brîndescu azi în 1-2 (1-2) pe ”Știința”

 

ASU Politehnica a început azi cu 1. Markos Gakos – 22. Radu Motreanu, 21. Cristian Gălan – cpt., 14. Ioan Mera, 3. Dănuț Bilia, 8. Mădălin Stancu, 7. Daniel Birău, 5. Bogdan Nicolescu, 24. Andrei Țugui, 9. Cătălin Bădăuță, 10. Răzvan Ghinescu.

Rezerve la start au fost 23. Victor Gîrlea – 4. Laurențiu Telescu, 13. Carol Taub, 17. Arthur Teuț, 18. Ștefan Blănaru, 6. Răzvan Gorovei, 11. Marco Giuricici.

Cu un meci mai mult disputat față de ACS Sepsi OSK, CS Mioveni s-a apropiat astfel prin acest victorios 2-1 la 3 puncte de cea de-a treia clasată, gruparea din Sfântu Gheorghe, argeșenii pregătiți de timișoreanul Săndel Pelici urmând a primi în etapa a 26-a vizita celor din Balotești.

CS Mioveni a început cu 22. Flavius Croitoru – 3. Andrei Tirică, 24. Bogdan Vișa, 4. Ionuț Stoica, 80. Marius Tomozei, 15. Ciprian Biceanu, 10. Marius Gălan, 16. Ionuț Rădescu, 30. Eduard Florescu, 18. Roberto Ayza – cpt., 7. Andrei Nilă.

Rezerve la start au fost 95. Bogdan Preda – 2. Mihai Șchiopu, 28. Andrei Neagoe, 11. Alin Popa, 14. Adrian Iamandi, 20. Mihai Vintilă, 9. Marius Staicu.

Pe margine au rămas astăzi ACS Dacia Unirea Brăila – la rândul ei cu probleme legate de continuarea activității, respectiv Academica Clinceni, câștigătoare la ”masa verde” în această rundă a 25-a, 3-0 la Râmnicu Vâlcea, într-un sfârșit de săptămână în care, dacă altele ar fi fost datele problemei, s-ar fi derulat și Unirea Tărlungeni – Șoimii Pâncota.

Ziua de sâmbătă s-a limitat la desfășurarea a numai 3 meciuri de la ora 11, și anume Juventus București – ACS Sepsi OSK 3-1 (1-1: Zaharia 7, Chipirliu 55; Buhăescu 83 / Hadnagy 44; portarul oaspeților, Niczuly, a fost eliminat în minutul 82), Dunărea Călărași – Luceafărul Oradea 3-2 (3-0: Kanda 7, Cristea 11, Avram 33 / Arnăutu 58, Matei 62) și CS Balotești – Metalul Reșița 3-1 (2-1: Gojnea 15, Herea 45, 84 penalty / Buduroi 21), la ora 12 începând Chindia Târgoviște – Foresta Suceava 2-1 (0-1: Cherchez 59, 73 / Rusu 21; eliminat: Drugă, FS – 56), cu brigada timișeană Nicolae Cătălin Botaş – Andrei Nicolae Chiţoiu (ambii din Timişoara) şi Călin Cimponeriu (Lugoj).

Mâine, duminică 19 martie, la Șiria, UTA Bătrâna Doamnă – FC Brașov, de la ora 11, după ce etapa era inaugurată vineri de la ora 16 la Satu Mare, cu Olimpia – CS Afumați 0-1.

Rezultatele zilei, clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana dreaptă.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: