Brîndescu: ”O viteză în minus față de adversari… Să depășim starea de oboseală, căci peste 3 zile avem un alt joc greu”

ASU Politehnica Timișoara a risipit în premieră puncte acasă în acest campionat, pierzând cu 2-3 de la 2-0 în minutul 16, înfrângere conturată în minutul 90 prin golul lui Făgărășanu, pentru neînvinsa în retur CNS Cetate Deva, care a reintrodus-o în lupta pentru titlu pe Performanța Ighiu, tot o nou-promovată, învingătoare la Cugir cu 1-2, de la 1-0 pentru Metalurgistul.

Conform ierarhiei de pe coloana dreaptă, liderul ”violet” are 55 de puncte, Performanța Ighiu 54 dar și un joc în plus disputat, urmând a sta în runda finală, la sfârșitul săptămânii viitoare, iar cugirenii 51.

Sorin Brîndescu: 9 din 9 acasă

Sorin Brîndescu: prime puncte cedate acasă, la penultimul hop pe teren propriu

 

La final, Sorin Brîndescu, antrenor principal al liderului, a admis că ”a venit într-adevăr și prima înfrângere acasă dar așa este în sport, mai și pierzi. În etapa de astăzi puteam închide lupta pentru titlu dar așa cum am mai spus-o, acest campionat ajunge să se joace până în ultima etapă. Acum trebuie să strângem rândurile și să continuăm să ne batem la promovare. Diferența consider că s-a făcut din punct de vedere fizic, căci cred că indiferent cât de mult am vrut să reușim o recuperare rapidă după jocul avut în urmă cu 3 zile, n-am izbutit să ne refacem cum trebuie după jocul foarte, foarte greu avut sâmbătă la Ineu. Se pare că nu s-a reușit. O viteză în minus față de adversari, asta cred că este explicația acestei înfrângeri. Poate că am și marcat prea repede cele două goluri, după care am mai avut câteva ocazii, dar am mai scăzut apoi ritmul, pe fondul apariției oboselii dar și a unei automulțumiri la 2-0, și n-am mai marcat”.

ASU Politehnica nu mai cedase într-un joc oficial pe ”Știința” din 30 iulie 2014, în faza a II-a a Cupei României, 1-2 cu Mama Mia, care va fi ultima vizitatoare a liderului, săptămâna viitoare.

Brîndescu a mai admis că penalty-ul ratat în minutul 45, de dublul marcator Bădăuță, la scorul de 2-1, chiar înaintea pauzei, a avut rolul său… ”Probabil că a contat foarte mult în economia jocului și penalty-ul ratat la 2-1. Deva ne-a dominat cu posesie bună și la acel scor dar fără a avea ocazii clare de poartă, în vreme ce noi am jucat grupat și sunt mulțumit de jocul de apărare, mai puțin de cele două neglijențe. Ne-am lăsat surprinși pentru că ne-a luat valul de a trece la atac când nu se impunea dar probabil că la 3-1 nu s-ar mai fi răsturnat scorul pentru că ne-am apărat totuși bine”.

”Prin rezultatul de la Cugir a reintrat Ighiu în cursa pentru promovare și vom vedea ce va reuși fiecare în ultimele etape. Pentru noi este important să depășim starea de oboseală deoarece  peste 3 zile avem un meci greu iar dacă trecem peste acest hop probabil vom fi favoriți, dar dacă nu, se încurcă lucrurile. Jucătorii sunt foarte supărați dar nu avem de ales, trebuie să ridicăm capul din pământ și să mergem înainte”.

ASU Politehnica va juca sâmbătă de la ora 18 la Ișalnița cu CS U Craiova SA 2, pe când Performanța Ighiu acasă cu CSM Lugoj iar cugirenii la Ineu. Ulterior, în runda a 29-a, timișorenii cu Mama Mia, Metalurgistul la Cugir cu Cetate Deva iar Performanța Ighiu, ca ultimă apariție, la Filiași. În ultima etapă, ASU Politehnica la Cisnădie și CF Metalurgistul la craioveni.

Programul complet al următoarelor două etape, 28 – din week-end și 29 – de marțea viitoare, pe coloana dreaptă, alături de clasamentul la zi.

Rezultatele serii, în etapa a 27-a:

ACSO Filiaşi – FC Hunedoara 0-1: Maghici (81)
CSM Lugoj – Naţional Sebiş    0-0
Metalurgistul Cugir – Performanţa Ighiu 1-2: Necşulescu (53 – pen.) / Fetiţa (73 – pen., 86)
Millenium Giarmata – CS Ineu 1-0: Maşniţă (90)
ASU Poli Timişoara – CNS Cetate Deva 2-3: Bădăuţă (9, 16) / Făgărășanu (21), Lintaru (75), Făgărăşanu (90)
Măgura Cisnădie – CS U Craiova II 2-1 (1-0): 24, 90+4 / 90+1
Minerul Motru – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-3: Nicoloff (35) / Bârză (37), Perju-Silaghi (45), (69)
Pandurii II Târgu Jiu a stat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: