Bucurie și satisfacție la Arad: UTA – Petrolul Ploiești 3-0 (0-0)

Arădenii au terminat acest sezon de toamnă ”en fanfare”, depărtându-se la patru puncte de urmăritoarele sale. Meritul le revine deopotrivă tuturor. Atât jucătorii, cât și staff-ul au reușit să se detașeze de celelalte pretendente, chiar dacă au apărut și unele mici stângăcii pe parcurs. Ei au o evoluție constant bună, reușind să se apropie cât mai mult de o promovare pe care arădenii o așteaptă de mult.

Adversarul de astăzi, Petrolul Ploiești, se prezenta ca o echipă redutabilă, cu pretenții la promovare în Liga 1. Greșelile oaspeților, de ordin disciplinar și tactic, au facilitat drumul spre victorie al gazdelor.

*

Balint Laszlo: ”Sunt foarte mulțumit de ce s-a realizat astăzi. Jucătorii au respectat totul și au obținut o victorie meritată, iar publicul ne-a susținut în permanență, contribuind la reușita generală.”

Flavius Stoican: ”A fost o primă repriză echilibrată, dar eliminarea lui Arnăutu a influențat mult. Repriza a doua a fost controlată de UTA. Dar am încredere în acești băieți, am pierdut o luptă, nu războiul.”

*

UTA – Petrolul 3-0 (0-0)

Arad, 8 Decembrie 2019; stadion Motorul; teren sintetic; spectatori: 2.500.

Au marcat: 1-0, Buhăcianu (min. 69), aflat în ofsaid, cu un șut din interiorul careului pe sub portarul Avram; 2-0, C. Rus (min. 82) cu un șut la colț, la o pasă ideală a lui A. Ioniță; 3-0, A. Ioniță (min. 89) după o așezare a lui C. Rus, cu un șut din apropiere.

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Bustea – Moise, Isac (min. 79, Hrezdac) – Miculescu, C. Rus (cpt.), Ursu (min. 59, A. Ioniță) – Buhăcianu (min. 84, Oroian).

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Bolboacă, Șeroni, Deta, Lorenzo.

Petrolul Ploiești: Avram – Bărboianu, Sîrghi (min. 19, Zaharia), Manolache, Olaru – Bratu, Meza Colli (min. 70, Deac), Mihăescu, Marinescu (cpt.), Șaim (min. 55, Gavrilă) – Arnăutu.

Antrenor: Flavius Stoican.

Pe bancă: Lungu, A. Munteanu, Enache, Blănaru.

Cartonaș galben: Arnăutu. Cartonaș roșu: Arnăutu.

Arbitri: Horia Mladinovici – Cosmin Vătăman, Mihăiță Necula (București). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova). Observatori: Dumitru Paraschiv (Turnu Severin), Dan Jiga (Bistrița).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: