”Bulgarii” conduc și remizează la unu și în retur cu campioana seriei. Vasilcin: ”Este păcat că în secolul XXI aceşti suporteri minunaţi pe care îi avem trebuie să stea în spatele gardului, unul lângă altul ca sarmalele, fiind toţi vaccinaţi. În loc să intre normal pe stadion şi să vizioneze meciul din tribună. Comunitatea noastră din Dudeştii Vechi se simte înjosită la ce se întâmplă în România cu această pandemie! Ne punem întrebarea de ce oare i-au pus să se vaccineze şi le interzici să intre pe stadion”

Campioana Seriei 8 în Liga 3, CS Șoimii Lipova, a cuplat un calup de remize și în tur, în conținut și cu un 1-1 la Sânicolaul Mic cu nou-promovata din Dudeștii Vechi, iar astăzi a înregistrat un alt rezultat de egalitate cu ”bulgarii” și în returul de pe ”Hristo Stoichkov”, 1-1 în urma unui 0-0 în recentul duel de podium de la Chișineu Criș. Arădenii contau pe o eventuală victorie în Timiș, pentru a-și consolida locul 3, dat fiind și etapa de pauză pentru CSC Dumbrăvița, dar s-au văzut conduși spre final de Pobeda, egalând totuși prompt.

ACS Pobeda Star Bîșnov – CS Șoimii Lipova s-a încheiat 1-1 în meciul disputat de la ora 14 la Dudeștii Vechi în etapa a 13-a din C8, Vasile Vîncu deschizând scorul pentru bănățeni în minutul 74 iar Nicholas Brad egalând puțin mai apoi pentru cei de pe Mureș.

Remiză la care au asistat destui spectatori, bravo și cinste lor!, care s-au postat în spatele gardului si au tras cu coada ochiului să-și vadă la lucru favoriții, asta pentru că așa-i soarta sportului în dictatura mascaradei ”pLandemiei”, și trebuie că eroii care s-au jertfit în decembrie 1989 se răsucesc în mormânt la ce s-a ales de idealurile lor, drepturi și libertăți țăndări sub masca celor mai bune intenții și sub pretextele ”grijii pentru om”. Iar destui puerili naivi nici măcar nu-și dau absolut deloc seama că trăiesc în dictatură, însă trebuie să știi ceva istorie și să înțelegi viața pentru a deduce așa ceva. Unii cu impunerea unor nejustificate dictate fără milă, alții cu pasiunea pentru fotbal, care întotdeauna învinge… 

Prima repriză a fost echilibrată și fără goluri, așa cum fără a se înscrie se încheia și partea întâi a întâlnirii tur.

Și totuși, gazdele au marcat în minutul 74 după ce Vasilcin a driblat nu mai puţin de 4 adversari și i-a pasat pe dreapta lui Budur, care la rândul său i-a trimis în lateral stânga lui Vasile Vincu, șut de la 14 metri pe jos la colţul lung… 1-0.

Patru minute mai târziu oaspeţii egalau prin Nicholas Brad cu un şut de la marginea careului de 16 metri, surprinzându-l pe Stoianov: 1-1.

Remiză acasă înaintea unor deplasări în județul Arad, la fostul lider CS Crișul – așadar încă o întâlnire dificilă pentru ”bulgari”, dar și la nou-promovata din Curtici, pe când CS Șoimii se va întoarce în Timiș, la Periam, după partida acasă cu Frontiera.

Rezultatele etapei a XIII-a în C8, de sâmbătă, și programul rundei viitoare, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal.

*

Pobeda: Stoianov – Bîrloveanu, Lungu, Miculescu, Bilia – Briciu, Vincu, Vasilcin, Chistrugă, Sebastian Budur – Bîrză (min. 80, Costescu).

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Pe bancă: Toroc – Rad, Kalapis, Toma Budur, Tranculov, Ioan Boboiciov, Staicu.

CS Șoimii Lipova: Iliescu – Polgar, Nicolescu, A. Popa, Suslak – Bozian, Gavrilă, Simion, Filimon – Brad, Trabalka.

Antrenor Flavius Sabău.

Rezerve la start: Buta – Gherman, Stoin, Aldan, Gherasim, Hațegan, T. Bodri, Ban, Ciubăncan

Au arbitrat: Andrei Fodor (Deva) – Claudia Doarvoas şi Cristian Bumb (ambii din Hunedoara). Observatori: Dorin Voina (Reşiţa), Marian Meşinschi (Anina).

*

Daniel Vasilcin (antrenor-jucător Pobeda): ”Aveam victoria în mână, după un joc foarte bun, iar pe această cale doresc să-i felicit pe băieţi pentru ambiţia şi dăruirea de care au dat dovadă. Eu întodeauna încerc să le insuflu ambiţia şi dăruirea cu care Pobeda – oriunde a mers, a reprezentat clubul cu succes, indiferent cu cine a jucat. Este păcat că în secolul XXI aceşti suporteri minunaţi pe care îi avem și vin la meciuri în număr foarte mare, trebuie să stea în spatele gardului, stau unul lângă altul ca sarmalele, fiind toţi vaccinaţi. În loc să intre normal pe stadion şi să vizioneze meciul din tribună. Comunitatea noastră din Dudeştii Vechi se simte înjosită la ce se întâmplă în România cu această pandemie! Ne punem întrebarea de ce oare i-au pus să se vaccineze şi le interzici să intre pe stadion. Dacă se juca cu spectatori în tribună meciul cu Islanda, echipa naţionala era la baraj!”

Flavius Sabău (antrenor Şoimii Lipova): ”Am încercat să punem presiune pe adversar, dar nu am avut sclipire. Nu am reușit să avem momente de inspirație în situațiile de poartă, nici în preajma careului, adică ultima decizie trebuia să fie bună, să dezechilibreze jocul. A lipsit centrarea pe timpul unu, pasa decisivă, lucuri pe care nu le-am gestionat bine și au ieșit puține situații bune. Sunt dezamagit de ce s-a întâmplat, terenul a fost mai îngust, nu am putut juca cu amplitudine, dar puteam câștiga mai simplu și cu minge lungă, așa cum au bătut și alte echipe la Dudeștii Vechi. Am avut reacție după ce am primit gol și am egalat pe atac pozițional. Îmi pare rău pentru jucători, îi văd că vor, că se implică, își doresc, dar nu reușesc să scoatem maximum din fiecare meci. Iliescu ne-a salvat în două rânduri, altfel riscam să plecăm învinși.”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sapte = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: