”Bulgarii” tranșează duelul vestului din lovituri de la 11 metri în prima repriză: Pobeda – Unirea 2-1 (2-1)

Gazdele mai bine clasate au câștigat un tradițional duel al vestului județului Timiș, în uvertura etapei a XIII-a din Divizia ”D”, desfășurată vineri pe arena ”Hristo Stoichkov”, fief al ”bulgarilor”, care s-au desprins în prima parte din lovituri de pe punctul cu var: ACS Pobeda Star Bîşnov – CS Unirea Sânnicolau Mare 2-1 (2-1).

Două puncte le despărțeau pe ocupantele locurilor 9 și 12, avans majorat de Pobeda, echipa cu cele mai puține goluri marcate dintre formațiile din prima jumătate a clasamentului, dar și cu cele mai multe primite din aceeași jumătate a ierarhiei.

Victorie la limită în ceea ce întotdeauna au fost foarte aprige şi tari dueluri ale ”vesticelor” din ”D”, gazdele deschizând scorul în minutul 28, când Rocky Tranculov a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată de arbitru pentru faultul comis de Blaga. 

O altă lovitură de pedeapsă acordată gazdelor, tot pentru fault, comis de Manoliu în minutul 34, fructificând din nou Tranculov… 2-0.

Trupa lui Contescu a reuşit să reducă din diferenţă prin Claudiu Grigoraş, cu două minute înainte de pauză, dar atât avea să fie și rezultatul final: 2-1. 

La reluare, localnicii au beneficiat și de cea de-a treia lovitură de la 11 metri, acordată de arbitrul Eugen Gheorgheoiu în minutul 61, tot pentru fault, ratată însă de Valentin Grigore.

ACS Pobeda Star Bîşnov: Stoianov – Drăguş, Matei, Mirciov, Alexandru (min. 90+1, Văcaru), Vasilcin (min. 90+3, Bona), Budur, Ciocan (min. 65, Rusu), Grigore (min. 81, Mihalache), Novac – Tranculov.

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Pe bancă: Ciui, Babuşcov, Boboiciov.

Unirea Sânnicolau Mare: Timiş – Pânzaru, Blaga, Cozma, Galea, Bataneaţ, Manoliu, Grigoraş (min. 80, Jivici), Grigoraş (min. 80, Dima), Costea – Florescu, Cărpinişan.

Antrenor: Cristian Contescu.

Pe bancă: Marius Sitaru, Pârlăgeanu, Stoianov, Csuy, Moldovan.

Flavius Sitaru (preşedinte CS Unirea): ”Sincer, ne-am bătut singuri… Noi de fapt am început meciul de la 2-0… Sperăm să avem altă atitudine la meciurile următoare! Despre arbitraj, am avut unul bun, chiar a fost bun. Nu am avut ce reproşa la loviturile de pedeapsă pe care le-a acordat împotriva noastră”.

Au arbitrat: Eugen Gheorgheoiu – Călin Cimponeriu şi Patrik Ştefan Sandu. Observator de arbitri Cornel Avram iar delegat de joc Ionel Bolog. 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: