Bun amical între divizionare ”C”, ”dublă” Drăghici: CSC Dumbrăviţa – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 2-1 (2-0). Declarații Bălu, Bura + GALERIE FOTO

Puțin peste două săptămâni mai despart formațiile din Liga 3 de startul returului, două dintre grupările timișene din seria sud-vestică întâlnindu-se astăzi într-un joc de pregătire, câștigat tot de gazdele în alb-verde, și tot la limită, precum în meciul direct de campionat din etapa a VI-a în sezonul de toamnă: CSC Dumbrăviţa – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 2-1 (2-0). Pe 27 septembrie 2019 a fost 1-0, elevii lui Sorin Bălu încheind turul pe locul 6, cu 22 de puncte, iar galben-albaștrii pe opt, cu același număr de victorii, șase, dar cu 20 de puncte. Startul returului îi va găsi pe dumbrăvițeni la Deva iar pe elevii lui Vlad Bura, la Cermei. Până atunci, câteva amănunte de astăzi…

De la ora 11, pe terenul ”Ştefan Dobay” din localitatea Dumbrăviţa, echipa locală a depășit colega sa de serie CSC Ghiroda și Giarmata Vii, după un meci antrenant, cei care nu au fost la stadion având ce regreta.

Vreme frumoasă și un joc bun din toate punctele de vedere, cu ambiţie, dăruire, dar și trei goluri. Localnicii au deschis scorul în minutul 14, prin Octavian Drăghici, care a marcat cu capul în stânga portarului, de la 8 metri, după o centrare perfectă de pe flancul stâng, expediată de Adrian Ştefan.

Chiar dacă oaspeţii au avut câteva oportunităţi de a egala, cu cinci minute înainte de pauză tot elevii lui Sorin Bălu au marcat, reuşind golul doi, în urma unei lovituri de la colţul terenului. Executată de Mărmăneanu şi finalizată cu un şut imparabil de la 14 metri de Octavian Drăghici, reuşind ”dubla”.

După pauză, când s-au efectuat mai multe schimbări, cei care au marcat au fost vizitatorii, prin Rareş Mureşan, cu capul din 7 metri, în urma unui corner executat de Ghinescu… 2-1.

*

CSC Dumbrăviţa: Smaranda – Kovari, Telescu, Podină, Siminic – Morariu, Făgărăşanu,  Mărmăneanu, Ştefan– Enciu, Drăghici.

Antrenor: Sorin Bălu.

Au mai intrat: Miklos – Jichici, Coroiu, Bogdan David, Oprea, Jinga, Piţuc şi Mura.

Rus a absentat, fiind bolnav.

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii: Mosoarcă – Vlădia, Bocşan, Mureşan, Mancaş – Poparadu, Lazăr, Ciobanu, Ungureanu – Budur, Baranyi.

Antrenor Vlad Bura.

Au mai jucat: SipoşStupu, Ghinescu, Simedru, Kayondo, Andreca, Piţigoi.

Au lipsit din motive medicale: Velici, Bâte, Semeniuc şi portarul Barbu.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Gabriel Drăguţ şi Ioan Şerban.

*

La cald…

Sorin Bălu (antrenor CSC Dumbrăviţa): ”Chiar fără glumă, a fost un meci extraordinar, un meci dârz – viu disputat, de angajament, cu două echipe bune după părerea mea, două echipe agresive, două echipe care au fost preocupate să joace. Până la urmă a fost un antrenament senzaţional, mă bucur că am câştigat! Pentru noi a fost important şi asta mi-am dorit. Eu toate meciurile îmi doresc să le câştig. Repet, sunt foarte mulţumit că am făcut un antrenament reuşit, pentru ambele echipe. Următorul meci este sâmbătă la Cermei”.

Vlad Bura (antrenor CSC Ghiroda și Giarmata Vii): ”Sunt mulţumit de băieţi, au făcut un joc bun, chiar a fost un joc bun de pregătire. Am arătat mai bine faţă de precedentele două amicale, pe care le-am pierdut, dar sincer, sunt mulţumit de modul în care au reacţionat băieţii. S-au exprimat bine prin joc, dăruire şi ambiţie, iar pentru mine asta contează cel mai mult în momentul acesta. Am controlat în mare măsură jocul şi îmi propun să avem o posesie mult mai bună. Se vede că s-au întâlnit două echipe bune, din două comune puternice, care le place fotbalul, chiar au dat totul la acest joc, chiar dacă a fost unul de pregătire. Următorul meci, sâmbătă în deplasare cu echipa locală CS Phoenix Buziaş, de la ora 11”.

Fotografii de Iosif Canea

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: