Ca glumă, e-n ordine. Altfel…

Ieri n-am avut de lucru şi am intrat pe site-ul clubului UTA. Unde am dat peste următorul text: „Clubul UTA anunţă, de comun acord cu conducerea clubului Poli Timişoara, că meciul amical împotriva echipei de pe Bega ce urma să se desfăşoare sîmbătă, 10 martie, nu va mai avea loc…

… Conducerea clubului îşi exprimă regretul faţă de suporterii ambelor echipe de a nu putea organiza acest meci, o întîlnire ce putea fi benefică pe plan sportiv, social şi nu numai. Această decizie a fost luată şi pentru a evita orice motiv de tensiune în plus asupra jucătorilor înainte de startul returului, vis-a-vis de presiunea mediatică creată în jurul acestui eveniment”.

Ca de obicei, jucătorii sunt „băgaţi la înaintare”, chit că pe nimeni din cele două conduceri nu interesează starea de spirit a acestora. S-a văzut cu (multe) alte ocazii…Dar…

Există în text un amănunt care îi dă de gol pe barosanii celor două cluburi. Mai exact conjuncţia „ŞI” din pasajul  „…această decizie a fost luată ŞI pentru a evita orice motiv de tensiune în plus…”

Conform gramaticii limbii române, înseamnă că există ŞI alte motive pentru care meciul a fost anulat!!!

Care să fie, care să fie? Orice om cu scaun la cap ştie despre ce este vorba… Aşa că, din partea mea doar atît:

RUŞINE UTA! RUŞINE POLI! 

Prin asta dovediţi că nu sunteţi decît nişte preşuri de şters picioarele unora care, nu cumva să fie deranjaţi!

Poate că prin anularea acestui meci v-aţi cîştigat „respectul” mai-marilor fotbalului. Dar, în acelaşi timp, l-aţi pierdut pe cel al propriilor suporteri. Poate nu vă interesează dar vă spun eu: „liniştea” pe care o primiţi dinspre Bucureşti e mult mai mică decît pierderea celor apropiaţi!

Asta se va vedea, fără îndoială…

Concluzionînd, nu putem spune decît atît: de ce să ne mai mirăm că incompetenţii ăia doi sunt în funcţii de atîţia ani cînd au, în toată ţara, „stîlpi” precum cei echipaţi vremelnic în alb-roşu şi alb-violet?

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ca glumă, e-n ordine. Altfel…

  1. Dorel cu tarnacopu' spune:

    Deci tot Iancu saracu’ e devina? Pe cine mai dati vina peste doua saptamani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: