Ca și vara trecută, Divizia D Timiș începe cu defecțiuni tehnice: neprezentare a Voinței Biled la Făget. Brazovan: ”Premeditare! Sper să nu muște AJF vrăjeala încă din etapa I!”

Mult așteptat, debutul în noul campionat al ligii a patra timișene a fost umbrit în plină caniculă de o neprezentare consemnată în dreptul oaspeților la jocul programat astăzi de la ora 11 la Făget, unde nu s-a mai aliniat la start tocmai nimeni alta decât vicecampioana stagiunii trecute, Voința Biled, care miercuri urca în turul 2 al fazei naționale a Cupei României. Dacă vizitatorii au invocat defecțiuni tehnice ale mijlocului de transport, anunțându-l în acest sens azi-dimineață la ora 8,30 pe observatorul de arbitri aflat deja în drum spre Făget ca parte a delegației AJF Timiș la meci, în schimb din partea gazdelor au răzbătut voci remarcând tranșant că lucrurile ar putea sta și altfel.

Arsenal Flacăra Făget – Voința Biled era una dintre întâlnirile programate astăzi de la ora 11 în etapa I a ediției 2017-2018 în Divizia D Timiș însă jocul nu s-a mai disputat dat fiind neprezentarea oaspeților pe arena celui mai estic oraș din județ, ceea ce conferă o notă negativă și debutului actualului sezon în liga a IV-a, bis repetitiv la o similară situație petrecută și la startul din vara lui 2016.

Atunci a fost vorba despre meciul CS Timișul Șag – ACF Băban Marcel Jimbolia, tot din runda inaugurală, la care vizitatorii nu s-au mai aliniat la start, iar jocul n-a mai fost programat ulterior de către AJF Timiș ci omologat cu 3-0 la ”masa verde” în favoarea amfitrionilor, clubul oaspete sfârșind mai apoi prin a se și retrage din concurs după turul stagiunii, în iarnă.

Astăzi n-au mai ajuns la destinație tocmai învingătorii de miercuri din turul 1 al fazei naționale a Cupei României, cei de la Voința Biled, vicecampioni la zi rămași în drum conform explicațiilor celor din delegația divizionarei D. Elti Neagoe l-a apelat telefonic la ora 8,30 pe observatorul de arbitri delegat AJFT la Făget, Pleșa, că mijlocul de transport al Voinței s-a defectat la Becicherecu Mic, trimisul forului județean semnalându-i în schimb că delegații sunt deja pe autostradă, în drum spre locul de desfășurare al meciului, urmând a se și prezenta la stadion.

Ceea ce gazda Arsenal Flacăra Făget, arbitrii și observatorii au și făcut-o, la ora 11, în absența Voinței Biled. Din partea căreia, Nicu Bogdan, în rol de șofer, ne-a confirmat că mijlocul de transport s-a defectat la Dudeștii Noi, înaintea trecerii de cale ferată.

Dinspre Făget, antrenorul Adrian Brazovan, de la Arsenal Flacăra, ne-a spus la rândul său că ”totul a fost premeditat, iar personal i-am avertizat în urmă cu 4 zile de această acțiune pe cei de la AJF. Am semnalat că Biledul s-a sucit și nu mai vrea să joace meciul de la ora 11, ci diseară la ora 18, și probabil asta i-a nemulțumit pe ei. Eu sper să nu muște AJF această vrăjeală a Voinței, chiar din prima etapă!”

Și iată cum AJF Timiș, lăudăros nevoie mare în privința marelui număr de competitoare din întreceri, e nevoit să înghită încă din runda de debut a principalului campionat pe care-l păstorește o gălușcă sub formă de bilă neagră și nesărată.

Revenim în timp util cu rezultatele finale și marcatorii jocurilor începute la ora 11 și aflate acum în plină desfășurare. Programul complet al rundei, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: