Cafea instant? Fotbal blitz. Jocuri de 18 și 14 minute în etapa 21 din Campionatul Judeţean Timiş. Miculescu: ”Sunt arbitri și oameni paraleli cu fotbalul. Mă gândesc serios să renunț la a mai antrena la acest nivel”

Intacți, liderii celor trei serii din liga a V-a județeană se mențin pe locul 1 și după runda din weekend a Campionatului Județean Timiș, cu ocazia căreia şi în Seria a II-a s-a produs o distanţare în frunte, a celor de la Flacăra Parța, la 6 puncte, după victoria obţinută acasă la limită în faţa ocupantei locului secund, Rapid Săcălaz. S-au marcat 103 goluri, dintre care 75 de către gazde, autoare a 16 victorii, pe când vizitatorii au semnat 4 succese şi trei rezultate de egalitate, cu 28 de goluri înscrise. Două meciuri s-au încheiat mai devreme, deja după 18 respectiv 14 minute, la Becicherecu Mic şi Cărpiniş. Iar la Dudeştii Noi antrenorul Valentin Miculescu se gândeşte să se retragă din a mai activa la acest nivel, deși se află în fotoliul de lider…

Seria I

Fortuna Becicherecu Mic – Plavii Delia Sâmpetru Mare 6-0. Meci întrerupt în minutul 18. Ar fi fost un nou galop de sănătate al fruntașei cu procentaj maxim, care a și marcat 6 goluri în numai 17 minute, semn că Fortuna nu iartă pe nimeni, însă n-a mai avut ocazia până la capăt, vizitatorii zădărnicindu-i planurile de o altă manieră. Căci oaspeţii s-au prezentat cu numai 7 jucători la teren, ca apoi unul dintre ei să se accidenteze iar meciul să fie oprit. Ce mai comedie…

Cele 6 goluri au fost marcate de Ifeanyi Anagor și Flavius Cioancă – fiecare cu câte două, Sorin Berbece şi Adrian Negruţ, cu câte un gol fiecare.

Iar tot în această Serie I şi meciul de la Cărpiniş, cu Voinţa Saravale în calitate de formație oaspete, a fost întrerupt în minutul 14 din aceleași motive, la scorul de 3-0 pentru gazde. Cât se poate de trist pentru ideea de sport.

Voinţa Valcani – Unirea Jimbolia 2-3 (2-2). Au marcat: Alexandru Ienovan (min. 14) şi Ionuţ Alexandru (min. 40), respectiv Cătălin Diţoiu (min. 31, 86) și Flavius Moica (min. 44).

Comloşu Mare – Mureşul Cenad 3-0 (0-0). Victoria gazdelor a fost conturată prin golurile marcate de Daniel Sturz (min. 55, din lovitură de la 11 metri), Daniel Coforea (min. 70) şi Alexandru Lucaciu (min. 80).

*

Seria a II-a

Flacăra Parţa – Rapid Săcălaz 2-1 (1-1). Au marcat: Daniel Alexin (min. 7), Ştefan Todaşcă (autogol; min. 51) respectiv Lucian Marc (min. 8). Cu această victorie, liderul pregătit de Daniel Dragan s-a distanţat la 6 puncte de ocupanta locului secund, învinsa de astăzi. Dar vom reveni cu cronica şi foto-reportajul de la fața locului.

FC Jebel – Unirea Banloc 5-2 (3-1). Au marcat: Alexandru Petrişor (min. 9), Constantin Jude (min. 15), Adrian Colgiu (min. 27) şi Andrei Păianu (minutele 65 şi 68), respectiv Claudiu Barb (min. 13) şi Mihai Munteanu (min. 51).

Gloria Uivar – AS Utvin 0-1 (0-0). Trupa lui Mircea Gogoaşă și-a trecut în cont cele trei puncte preţioase tocmai în minutul 90, prin golul marcat de Ionel Porumbel.

Millenum Giarmata II – Timişul Urseni 2-0 (1-0). Golurile gazdelor au fost marcate de Dorin Codrea (min. 43) şi Fabian Moga (min. 55).

*

Seria a III-a

AS Dudeştii Noi – AS Boldur 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 70 de Valentin Danci.

Antrenorul Valentin Miculescu ne-a declarat: ”Sunt foarte dezamăgit de ultimele două arbitraje pe care le-am avut şi mă gândesc serios să renunţ la a mai antrena la acest nivel. Chiar aşa ceva nu se poate, căci eu am jucat fotbal pe munca mea şi nu doresc să fiu batjocorit de nimeni, doresc să fiu respectat. Sunt arbitri şi oameni care-s paraleli cu fotbalul! La Buziaş chiar am fost dezavantajaţi, iar la meciul de astăzi, ce să vă mai spun când arbitrul elimină un jucător şi mai apoi, după trei minute, la insistenţele băncii oaspete, revine și îi dă galben, iar acesta joacă mai departe. Cum este posibil aşa ceva!?! Repet, sunt foarte dezamăgit…”

AS Buziaş 2013 – AS Bacova 5-1 (4-1). Au marcat: Robert Foldi, Dorian Chirilă, Andrei Roibu, Alexandru Pîşcu şi Adrian Fădor din lovitură de la 11 metri, respectiv Valentin Ani tot din lovitură de la 11 metri.

Gloria Moşniţa Nouă – Timişul Hitiaş 11-1 (4-1). Cele 11 goluri pentru trupa lui Cristian Anghel au fost marcate de Alexandru Petrea, de 4 ori, Raul Prundeanu și Shalabi câte două, Iulian David, Andrei Şerban şi Claudiu Panc – fiecare cu câte un gol. Gazdele nu au mai reuşit recordul de goluri marcate în tur, când au învins cu 13-0 pe Dragşina, retrasă din campionat.

Viitorul Sacoşu Turcesc – AS Recaş 4-3 (0-2). Au marcat: Paul Guda (minutele 50 și 53), Darius Petre (min. 56) şi Raul Peţiu (min. 60), respectiv Cosmin Codreanu (minutele 10 și 76), Mihai Venescu (min. 21).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 10

 


Alte articole legate de acest subiect: