Călin bară, Sporin gol, Cetate asediază după pauză dar ochește barele: Millenium Giarmata, triumf cu 0-1 la Deva

CS Millenium Giarmata a avut parte de un început atipic de campionat prin prisma calendarului competițional, cu deplasări consecutive în primele două etape, și ambele în județul Hunedoara, însă după înfrângerea cu 2-0 de sâmbăta trecută a întors foaia cu o victorie puțin mai la nord, conturată încă din prima parte: CNS Cetate Deva – Millenium Giarmata 0-1 (0-1).

Învingători cu 0-2 în deplasarea rundei inaugurale la nou-promovata CS Ocna Mureș, devenii s-au lăsat surprinși astăzi de la ora 18 de aplombul timișenilor îndrumați de Răzvan Leucă, în raiduri ofensive care s-ar fi putut solda cu goluri în prima parte.

Deja în minutul 9 oaspeţii au fost la un pas de deschiderea scorului, Marius Călin nimerind stâlpul porţii adverse cu un şut din careu, însă în minutul 32 au reuşit primul lor gol din actuala campanie, prin Sinişa Sporin, în urma unei combinaţii cu același Marius Călin, finalizată cu un şut la colţul scurt, în stânga portarului, de pe flancul stâng, de la 14 metri: 0-1.

Bine organizată, CS Millenium a izbutit după pauză să conserve minimul avantaj, și cu șansă, printre alte oportunități gazdele ochind de două ori barele, în minutele 65 şi 80.

Antrenorul Răzvan Leucă a folosit următorii jucători: Trifon – Rosenblum, Cochinţu, Sporin, Stupu, Buzdugan, Olteanu, Călin, Ferţu, Gavrilă şi Beloescu.

Au mai jucat: Ciubotariu, Florin Călin şi Damian.

Pe bancă: Ciută, Popan, Gînju și Dorobanţu.

Răzvan Leucă ne-a spus: ”O primă repriză foarte bună, a doua a aparţinut gazdelor. Dar din fericire pentru noi n-am primit gol şi rezultatul a rămas favorabil nouă. Arbitrajul a fost încâlcit, a nemulţumit ambele echipe, dar una peste alta a fost imparţial. Mă bucur de această victorie dar ne va aştepta un meci greu cu Unirea, vineri, la noi acasă”. Ulterior, CS Millenium va juca la Cugir iar în etapa a V-a acasă cu reșițenii.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = zece

 


Alte articole legate de acest subiect: