GALERIE FOTO. Campioana din D Timiş, Mama Mia Becicherecu Mic, ultim triumf înaintea barajului de promovare: 1-0 cu Auto Timişoara

Campioana Diviziei D Timiş, CS Nuova Mama Mia, şi-a încheiat în această seară parcursul de 34 de etape în ediţia 2012-2013, învingînd pentru a şaptea oară la limită în acest sezon, respectiv pentru a cincea oară cu 1-0, reuşită cu care n-a depăşit recordul stagional de goluri marcate al momentan secund clasatei CS CF Chişoda, dar tot a strîns 29 de victorii. O campioană merituoasă, care a pus punct cu un 1-0 (0-0) cu FC Auto Timişoara, la Becicherecu Mic.

Tot astă-seară, într-un alt meci al ultimei etape a ligii a patra, Arsenal Flacăra şi Timişul Şag au încheiat la egalitate la Făget, 1-1 (1-1).

Mama Mia va merge aşadar la barajul din 19 iunie de la Deva, cu începere de la ora 17,30, după o serie finală de 7 succese la rînd, ultimul fiind acontat pe un teren relativ greu şi alunecos, în faţa a puţini spectatori, după ce campionii s-au văzut în cîteva rînduri stopaţi de bunele intervenţii ale portarului celor din Freidorf, Ionescu.

Şi totuşi, spre final, în minutul 76, Hodiş, servit ca la carte de Molcuţ, a intrat în careu, a driblat şi portarul, şi din 6 metri a marcat cu poarta goală: 1-0 şi alte 3 puncte.

Iniţial, Boldea rata cea mai mare oportunitate a elevilor lui Petre Vlătănescu, trimiţînd pe lîngă poartă în minutul 6, mai apoi un un-doi ţesut în minutul 43 de Gîrz cu Hodiş fiind la un pas de gol, dar ultimul, din 6 metri, a trimis în plasa laterală.

„O echipă mai bună ca noi, se vede. Le doresc succes la baraj!”, a spus Petre Vlătănescu, antrenor FC Auto Timişoara, în vreme ce Sorin Bălu, antrenor principal la campioana ligii a patra din Timiş a remarcat că „a fost un meci nu atît de bun pe cît ne doream însă şi adversarul ne-a pus probleme şi nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Consioder că victoria este meritată şi cred că am meritat să cîştigăm acest campionat. Ne aşteaptă un meci greu cu Metalul Oţelu Roşu!”

*

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic: Culda – Miheţ, Hodiş, Telescu, Toma (82, Radosav), Zurbagiu, Radu, Luţă (80, Mancaş), Centea (62, Negruţ), Gîrz (62, Molcuţ).

Pe bancă: Filip, Băişan, Turbureanu.

FC Auto Timişoara: Ionescu – Agoston, Kosak, Owo, Taub, Nagy, Rotaru (70, Boceanu), Buda (85, Cicoare), Sturza (46, Pitic), Al-Helou (75, Cîmpan), Boldea.

Pe bancă: Ilie Alexandru.

Arbitri: Răzvan Drăgoi – Ovidiu Nimigean, Flavius Damaschin. Observatori: Zaharie Ciev, Florian Mierea.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = sase

 


Alte articole legate de acest subiect: