Campioanele din ”Județ” (III). Vali Miculescu intră în ”D” cu CSC Dudeștii Noi

Completăm seria succintelor prezentări ale câștigătoarelor ediției abia încheiate în Campionatul Județean Timiș prin a ne referi și la fruntașa distanțată a Seriei a III-a, CSC Dudeștii Noi, care, precum CS Flacăra Parța în Seria a II-a, a învins în 27 de partide din totalul de 30 de meciuri.

Cu numai o înfrângere în întregul campionat, CSC Dudeștii Noi a reuşit linia de clasament 30 27 2 1 145-41 83 puncte, promovând la pas în Divizia D Timiș, cu nu mai puțin de 28 de puncte avans față de cea de-a doua clasată, Avântul Topolovăţu Mare, care a acumulat 55 de puncte.

Cu un fost atacant divizionar la timonă, formația din Dudeștii Noi a excelat în înscrierea golurilor, cu o medie de aproape 5 marcate pe meci, a doua la acest capitol între toate grupările din ”Județ”, și a avut cine să scuture plasele adverse, căci golgeter în tur a fost Alin Gîrz, cu nu mai puțin de 26 de reușite, după care din iarnă a trecut pentru retur la divizionara ”D” AS Peciu Nou, înlocuit fiind pentru sezonul de primăvară de Bogdan Steop, tot cu 26 de reuşite.

Nu doar ei au contribuit însă la promovare, lotul reunindu-i pe următorii: Alexandru Căptalan, Alex Almăjan, Răzvan Trandu, Bogdan Steop, Dănuţ Turbureanu, Gheorghe Păşcălău, Ladislau Greck, Alexandru Florea, Raul Neagu, Mihai Hurdea, Marius Nichitean, Vasile Mecleş, Marius Sabac, precum și, începând din retur, Dragoş Cătău, Valentin Danci, Octavian Firuț şi Alin Gaga. Iar apropo de retur, abia în partea a doua a campionatului au suferit și elevii lui Miculescu prima înfrângere, 4-3 în deplasare la Tormac.

Performanţa i se datorează așadar în bună măsură şi antrenorului principal Valentin Miculescu, ex-atacantul polist, preşedinte al secţiei de fotbal fiind Dan Pavel, delegat al echipei Constantin Jula, medic Venus Paralescu iar preşedinte al clubului, Camelia Minja.

Oameni inimoşi care stau la bazele lansării și ascensiunii grupării sunt Nicu Oneţ, Dan Pavel, Ladislau Greck, edilul Alin Nica dar nu în ultimul rând legendarul fundaș lateral alb-violet polist Titi Varga, care este în continuare legitimat la echipa câștigătoare a Seriei a III-a, susţinută de Primăria Dudeştii Noi şi de sponsori precum Rus Savitar şi Casa Rusu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: