Campionatul Judeţean Timiş, etapa a XXII-a: bătaie la Bucovăţ, meci întrerupt în minutul 80, la scorul de 3-2 pentru gazde

Etapa a 22-a a Campionatului Judeţean Timiş a adus o bătaie la Bucovăţ, meciul fiind întrerupt în minutul 80, la scorul de 3-2 pentru gazde. Iar doi lideri se menţin pe poziţie după victoriile obţinute pe teren propriu…

Ripensia, 9-0 cu Plavii Delia Sâmpetru Mare, şi Murani, 5-1 cu Foeni. Echipa Avântul Chizătău a fost însă detronată pe teren propriu de Bazoş.

Din nou, Remetea Ianova 2000 a recidivat şi nu s-a prezentat la Topolovăţu Mare. Iar la Murani un jucător de la oaspeţi a fost transportat de urgenţă la spital…

Dar iată câteva rezultate, marcatori şi golgheterii din acest eşalon, toate rezultatele şi cele trei clasamentele fiind pe coloana din dreapta…

FC Ripensia Timişoara – Plavii Delia Sâmpetru Mare 9-0 (5-0)

Liderul a învins categoric, la un scor care ne scuteşte de orice alte comentarii. Din nou Raul Briciu a reuşit un hat-trick, ajungând la cota de 32 de goluri. Au mai înscris Adrian Popa, Cristian Radu, Bogdan Inţa, Raul Duţu, Mihai Stancu şi Joseph Anagor, revenit cu gol, în urma unei accidentări care l-a ţinut ceva timp pe tuşă.

AS Carani – Mama Mia Becicherecu Mic II 0-1 (0-0)

După isprava primei echipe a Becicherecului Mic, vineri la Caransebeş, în liga a III-a, iată că şi cei mici au învins în deplasare prin golul marcat de Flavius Cioancă.

Avântul Periam – Dacia Cărpiniş 3-1 (1-1)

Victorie conturată în partea secundă. Au marcat: Dan Pode, Bădulescu Bogdan şi Daniel Vizaru respectiv Denis Achim.

Tricoul 1 Iunie – Steaua Roşie Variaş 0-1 (0-0)

Victorie obţinută în deplasare de elevii pregătiţi de Ghiţă Marişescu, unicul gol al meciului fiind marcat de Adrian Radu, cu 10 minute înainte de final. „Un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil, iar în finalul meciului arbitrul ne-a refuzat un 11 metri clar ca bună ziua”, ne-a declarat antrenorul gazdelor, Ion Neamţu.

AS Agrotrifan Sânmihaiul Român – Voinţa Biled 2-1 (0-0)

Gazdele au obţinut victoria pe final chiar şi în 10 jucători, după ce Alexandru Mladin era eliminat în minutul 79, pentru două galbene, de către arbitrul Florin Mitrache din Lugoj. În schimb oaspeţii, pregătiţi de Nicu Bogdan, au dat o replică curajoasă localnicilor care în urmă cu trei etape au întrecut liderul cu acelaşi scor. Au marcat Alexandru Apostol (60) şi Vasile Momai (85) respectiv Victor Brusturean (70).

FC Deta – Avântul Bobda 8-0 (3-0)

Joc la discreţia gazdelor, care le-au administrat adversarilor nu mai puţin de 8 goluri. Alexandru Mihai a reuşit o triplă, Cristian Pantiş două goluri, Paul Chiu, Cristian Seculin şi Constantin Gheorghiţă, câte un gol.

AS Voinţa Maşloc – AS Boldur 3-0 (1-0).

Scor de forfait reuşit de Voinţa, care cu greu s-a desprins de adversarii săi. Aceştia şi-au vândut scump pielea dar în final s-au văzut învinşi. Au marcat: Claudiu Cosur (4), Claudiu Bocor (79), Imi Vasko (83).

Gloria Moşniţa Nouă – Vulturii 2009 Lugoj II 2-1 (0-0)

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 65 prin Dionisie Hîrdău, iar gazdele au întors rezultatul în ultimele 10 minute, prin Andrei Şerban şi Cosmin Ceraceanu. De menţionat că arbitrul Costel Dobrişan a acordat nu mai puţin de 9 cartonaşe galbene şi unul roşu, lui Cornel Suharu (Lugoj), în minutul 63, pentru cumul de cartonaşe.

Solventul Timişoara – ACS Poli II 0-4 (0-2)

Trupa lui Adrian Stoicov i-a întrecut la scor pe veteranii de la Solventul, rămasă cea mai veche echipă din oraş a acestui eşalon. Cele patru goluri au fost marcate de Eduard Soare, Mădălin Semenea, Silviu Balaure şi Daniel Rogoveanu.

AS Murani – Inter Foeni 5-1 (3-1)

Din nou Raul Costescu a fost vioara întâi, contribuind la această victorie la scor împotriva celor de la Inter. Oaspeţii au suportat timp de 70 minute inferioritatea numerică, Adrian Cobzariu fiind eliminat pentru injurii aduse arbitrului. Iar în minutul 80 jucătorul Vasile Diac a fost transportat cu Ambulanţa la Urgenţe, în urma unui cot zdravăn recepţionat în cap la un duel aerian. Autorii celor 6 goluri au fost Raul Costescu, cu o „dublă”, Stelian Argatu, Mircea Mariş, Valentin Martin respectiv Nicolae Lupulescu.

Avântul Chzătău – AS FC Bazoş 2-3 (2-1)

Liderul, detronat chiar pe teren propriu, învins fiind de către cei de la Bazoş, care s-au revanşat după înfrângerea din tur, una la scor. Pentru gazde au marcat Cosmin Ripan şi Gabriel Drăguşi. Rudolf Loch a ratat un 11 metri în minutul 41 iar în partea secundă a urmat dezastrul pentru Avântul, care a suferit astfel prima înfrângere acasă şi a cedat primul loc, în favoarea echipei Voinţa Maşloc.

Unirea Grabaţi – Mureşul Cenad 5-3 (2-1)

În sfîrşit, a doua victorie consecutivă obţinută de elevii pregătiţi de Lucian Betea, prin golurile marcate de Cătălin Sima, de două ori, Dan Lupea, Răzvan Curelea (15 ani, la primul său gol în carieră), Emanuel Adrian respectiv Bogdan Wilheim, cu două, şi Ignat Satmari.

Lorena Giarmata Vii – Meget Remetea Mare 15-0 (7-0)

Scorul campionatului, prin golurile marcate de Sebastian Lobonea – 5, Florin Dochiţa – 3, Bogdan Inoveanu – 3, Sebastian Filip, Daniel Radu, Miroslav Nicolin şi senegalezul Timovre Mandav.

Olimpia Bucovăţ – Viitorul Ştiuca – întrerupt

Gazdele conduceau cu 3-2 în minutul 80, când unui spectator, intrat pe teren, i s-a năzărit pe un jucător, Cristian Balintoni, de la oaspeţi, pe care l-a lovit cu pumnul în plină figură! A urmat un meleu între jucători şi spectatori şi jocul a fost întrerupt de arbitrul Grozoni. În urma acestor reprobabile incidente rezultatul va fi cel mai probabil omologat cu 0-3, în favoarea oaspeţilor.

Maşloc - Boldur 3-0

Clasamentul goleadorilor din acest eşalon după 22 de etape:

–         35 goluri: Raul Costescu (AS Murani)

–         32 goluri: Raul Briciu (Ripensia)

–         25 goluri: Cosmin Ripan (Avântul Chizătău)

–         22 goluri: Bogdan Wilheim (Mureşul Cenad)

–         20 goluri: Alin Gârz (Sânmihaiu Român)

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Campionatul Judeţean Timiş, etapa a XXII-a: bătaie la Bucovăţ, meci întrerupt în minutul 80, la scorul de 3-2 pentru gazde

  1. eu spune:

    La Bucovat – Stiuca, incidentele au avut loc dupa fluier de final al arbitrului Grozoni, iar cei care au intrat primii in suprafata de joc au fost suporterii echipei din Stiuca. Rezultatul jocului va fi omologat cu 3-2 in favoarea celor din Bucovat. Sunt tare curios cine va oferit asemenea informatii cum ca jocul a fost intrerupt in min 80. Spor la treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = zero

 


Alte articole legate de acest subiect: