Campionatul Județean categoria ”Promoție” și ”Municipal” Lugoj

În eşalonul fotbalistic de la baza structurii județene s-a consemnat deja întâiul abandon. Prima echipă care a aruncat prosopul în noua ediție de campionat este Şoimii Pustiniş, care s-a retras din campionat după numai patru etape, chiar dacă meciul cu ASO Deta II a fost programat. Două formații nu s-au prezentat la meci, Meget Remetea Mare la Gottlob şi Denta la Partoş. În rest, toate cele 14 meciuri programate s-au jucat pe dreptunghiul verde, fără incidente…

În Seria I, liderul din Sînandrei a obţinut o victorie clară la Steaua Roşie Bulgăruş, 0-4, iar Becicherecu Mic II, ocupanta locului secund, a reuşit un nou triumf, în deplasare la Pindul Dudeştii Noi, scor 1-4. Tot în această întrecere s-au consemnat şi două meciuri încheiate la egalitate, Voința II Biled 3-3 la Beba Veche şi Satchinez 2-2 la Iecea Mare.

Seria a II-a

Echipa din Pustiniş s-a retras din campionat iar rezultatele din primele trei etape se vor anula. Surprinzător, echipa din Denta nu s-a prezentat la Partoş. Lider în această competiție este Timişul Uliuc, prin victoria obţinută în deplasare, şi încă… set la unu cu Tolvădia, având maximum de puncte, 12, şi un golaveraj de 16-3.

+

Campionatul Municipal Lugoj

Toate cele cinci meciuri programate s-au disputat fără probleme, Tomeşti semnând o victorie la scor în deplasare în dauna celor de la Micro 1 Lugoj, 0-7, iar alte două meciuri s-au încheiat cu succese ale vizitatorilor: Timişul Jabăr cu 1-3 la Petroasa Mare iar Ohaba Forgaci cu 0-1 pe terenul din Margina. Lider cu 6 puncte este Ohaba Forgaci.

Rezultatele etapelor, clasamentele la zi și programul viitor, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: