Campionatul Judeţean Timiş de „Promoţie”, etapa a XX-a: prim semieşec pentru AS Seceani

Amănunte din Campionatul Judeţean de „Promoţie” Timiş, care a programat etapa a XX-a, în care s-a consemnat primul semieşec pentru AS Seceani. Rezultatele complete şi ierarhiile la zi, pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal…

Seria I

Derby-ul acestei serii a opus liderul Unirea Jimbolia şi AS Unirea 1975 Tomnatic. Disputat pe arena din Jimbolia, jocul s-a încheiat cu victoria localnicilor cu 1-0, prin golul marcat de Attila Toth în minutul 36. În minutul 87, Denis Novac, de la gazde, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

În alt joc disputat tot în această serie, Checeana Checea s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Voinţa Şarafoleana Saravale, prin golurile marcate de Alexandru Hanganu şi Daniel Sabău.

*

Seria a II-a

AS Chinejana Chinezul Satchinez

 

 

AS Seceani a suferit primul semieşec din acest campionat, în deplasare la Chinejana Chinezul Satchinez, 2-2. Au marcat Iulian Berbece şi Ioan Schipor respectiv Florin Valea şi Vasile Cioancă. De menţionat că din minutul 17 gazdele au evoluat în 10 jucători, Ioan Culineac vâzând direct cartonaşul roşu din partea arbitrului Elisei Balaj.

Seria a III-a

În această serie, liderul AS Utvin s-a întrebuinţat serios pentru a captura victoria în faţa celor de la AS Bya Livezile, după ce la pauză aceştia au condus cu 2-1. În cele din urmă s-au văzut însă învinşi cu scorul de 5-2.

Au marcat Iulian Fleşcan, care a reuşit o „triplă”, Călin Hosu şi Petru Ciobanu, respectiv Valentin Boroban şi Daniel Lupşe. De menţionat că localnicii au jucat în 10 din minutul 5, când portarul Rafael Untaru a fost eliminat pentru un henţ în afara careului.

P.S.: Următoarea etapă a fost programată pentru 27 aprilie, peste două săptămâni.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − trei =

 


Alte articole legate de acest subiect: