Campionatul Județean ”Promoție”, cu 5 remize în Seria I + ”Municipal” Lugoj

O nouă schimbare de lider în Seria I a Campionatului Județean categoria ”Promoție”, cei din Satchinez trecând din nou pe locul 1 în urma victoriei obţinute pe teren propriu în etapa a VIII-a în dauna celor de la Gelu, coroborată cu înfrângerea acasă a fostului lider Fortuna Becicherecu Mic II, 2-3 în faţa celor de la Iecea Mare.

În celelalte meciuri, un caz mai rar întâlnit, cinci jocuri s-au încheiat la egalitate.

În Seria a II-a lider este în continuare ASO Deta II, cu 18 puncte, grație diferenței superioare de golaveraj, fiind la egalitate de puncte cu Timişul Uliuc, situată pe locul secund. Ambele fruntașe au învins, detenii în deplasare la Soca cu 4-1 iar Uliuc acasă pe Vucova, cu 2-0. Echipa Ionel a stat în această etapă.

Campionatul ”Municipal” Lugoj

Şi în această serie a competiției municipale lugojene toate meciurile s-au disputat pe teren, lider fiind în continuare Ohaba Forgaci, care a câştigat la scor pe teren propriu în dauna celor de la Topolovăţu Mare II, cu 4-0. Iar cu această ocazie cei de la Ohaba Forgaci au și spart gheaţa, căci după ce au ratat patru lovituri de la 11 metri de care au avut parte în etapele anterioare, astăzi a venit cea de-a cincea, care nu a mai fost irosită.

Pe locul secund, formația din Margina, urmată de Micro 2 Lugoj, ambele deținând 13 puncte dar fiind despărţite de diferența de golaveraj.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: