Campionatul Judeţean Timiş, Seria a III-a, etapa a XXIV-a: Lorena Giarmata Vii – Avântul Chizătău 3-1 (2-1), GALERIE FOTO

Campionatul judeţean Timiş, Seria a III-a, a programat în etapa a XXIV-a derby-ul Lorena Giarmata Vii – Avântul Chizătău 3-1 (2-1)…

În localitatea Giarmata Vii a avut loc derby-ul Seriei a III-a, din cadrul etapei a XXIV-a, între ocupantele locurilor 2 şi 3. Pe un teren excelent, ambele formaţii au oferit un spectacol fotbalistic cu mult peste acest nivel, urmărit de peste 200 de oameni.

Oaspeţii veneau după o înfrângere acasă, cu antrenorul suspendat, în tribună (foto 14), şi nu-şi permiteau să clacheze. Debut fulminant pentru Avântul, prin micuţul Cosmin Ripan, care a primit o pasă excelentă de la Mihăescu, a plecat spre poartă, l-a văzut pe goal-keeper ieşit dintre buturi şi, de la 18 metri lateral, a lobat mingea peste acesta, 0-1.

Localnicii au reuşit egalarea în minutul 32 prin Cosmin Pătru, care a profitat de o greşeală a apărării adverse. Iureşul localnicilor a continuat şi, în minutul 45, Nichitean a stabilit rezultatul la pauză, cu largul concurs al portarului. La reluare s-a jucat pe contre, dar cei care au înscris au fost tot sportivii Lorenei, prin Radu Daniel, în minutul 66, cu un şut de la 16 metri în vinclu.

Cu această victorie, trupa lui Cristian Popa şi Cosmin Bocşan a făcut rocada în clasament cu adversarii de astăzi, trecând pe locul secund. În etapa următoare va juca din nou pe teren propriu, cu ocupanta primului loc, Voinţa Maşloc, iar dacă o învinge şi pe aceasta, mai face o rocadă importantă.

*

 Cosmin Bocşan (antrenor secund Giarmata Vii): „A fost un meci greu pentru noi, dar am trecut cu brio de acest examen dificil. Rezultatul reflectă valoarea lotului nostru. Am întâlnit o echipă bună, dar noi suntem mai buni. Sperăm ca în etapa viitoare să câştigăm şi să urcăm pe prima poziţie”.

Ioan Copaci (antrenor principal Chizătău): „A fost un meci peste acest nivel de judeţ. Această echipă este cea mai bună şi mai motivată din toate punctele de vedere. Îi urez din suflet succes în etapa viitoare cu Maşlocul. Apreciez arbitrajul de azi a brigăzii timişorene, mi-aş fi dorit un asemenea arbitraj şi în etapa trecută, care ne-a lăsat un gust amar. Pentru noi s-a terminat campionatul mult mai devreme decât ne aşteptam. Am fost suspendat degeaba, cu toate că am fost anunţat că am primit un ultim avertisment”.

*

Lorena: Cristian Popa – Cristian Curea, Nicolae Costândana, Cornel Irimia, Marius Văcaru, Marius Nichitean, Miroslav Nicolin, Florin Botezatu, Sebastian Filip, Sebastian Lobonea, Cosmin Pătru.

Au mai intrat: Bogdan Inoveanu, Alin Stroe, Daniel Radu şi Ciprian Militar.

Pe bancă: Robert Jigum, Valentin Danci, Florin Dochiţa.

Antrenori: Cristian Popa şi Cosmin Bocşan.

Chizătău: Iulian Drăguţi – Rudolf Loch, Alexandru Marincu, Casian Foale, Cosmin Ripan, Andrei Blaga, Gabriel Drăguşi, Ciprian Mihăescu, Marius Rotaru, Adrian Marincu, Remus Bărburescu.

Antrenori: Ioan Copaci şi Radu Herci.

Au mai intrat: Răzvan Dragomir, Mădălin Anghel şi Ariel Copaci.

Pe bancă: Flavius Pascotescu şi Vlad Purece.

Arbitri: Florin Brădău – Nicolae Chiţoiu, Petre Gaşpar. Observatori: Cornel Făniţă şi Ilie Dumbravă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Campionatul Judeţean Timiş, Seria a III-a, etapa a XXIV-a: Lorena Giarmata Vii – Avântul Chizătău 3-1 (2-1), GALERIE FOTO

 1. Ochila spune:

  Iarasi prosti marca canea, nu e suficienta victoria Giarmatei cu Maslocul, aceasta trebuie sa fie de 4-0 intrucat in tur Maslocul a invins 4-1 si au golaveraj mai bun

 2. Marca Bazosul vechi spune:

  ba fraierule ce are canea cu treaba asta ? este suficient si 3-0 pentru Giarmata si vor promova ei cu acest succes, se vede ca esti prost, golul din deplasare este foarte important asta daca nu stii.

 3. s spune:

  Ai vrut si tu sa fi inteligent,da vad ca esti mai prost ca toti.in primu rand,in tur scorul a fost 3-0 deci nu exista nici un gol in deplasare,in al 2 rand,vezi ca nu apreciezi bine pe cei care scriu aici si fi sigur ca 3-0 nu e deajuns,golaveraju va face dif.multa bafta,desteptule!

 4. Marca Bazosul vechi spune:

  ochila ..s..chiar sunteţi nişte fraieri săi suflaţi un sac de pene lui comşulea şi lui canea, vă dă mură în gură şi voi vă pretaţi deştepţi, cînd noi citim tate ce vrem din sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − unu =

 


Alte articole legate de acest subiect: