Campionatul Județean Timiș de juniori: rezultate. Unirea – ACS Poli 3-5 luni la Sânnicolau Mare, de la 3-1 la pauză, în Seria 1 la juniori C

Zilele trecute s-a derulat prima rundă completă de jocuri în sezonul de primăvară al Campionatului Județean Timiș la fotbal rezervat juniorilor, după ce cu o săptămână înainte avea loc un start oficial parțial în noul an.

Etapa a 13-a, cea de-a doua din retur în Seria 1 a juniorilor C, rezervată categoriei de vârstă 2002, a continuat luni după-amiază de la ora 16,30 pe arena ”Gheorghe Biaș” din Sânnicolau Mare, cu meciul dintre CS Unirea și ACS Poli, urmând a se încheia miercuri de la ora 16, când liderul cu punctaj maxim LPS Banatul va juca la AS FC Atletico Liebling.

În primele partide ale rundei, ACS Ghiroda – Flacăra Parța 2-3 iar sâmbătă Progresul Gătaia – ACF Băban Marcel Jimbolia 5-3 respectiv ACS FC Juventus Timișoara – CS Nuova Mama Mia 2-0, luni după-amiază consemnându-se o răsturnare de scor în întâlnirea de la Sânnicolau Mare.

Unde CS Unirea s-a desprins inițial la 2-0 și, după ce Dobrincu a redus din handicap pentru oaspeți, elevii lui Ștefan Balog au intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, 3-1, însă juniorii C timișoreni au răsturnat scorul în repriza a II-a, Toboșaru dând semnalul revirimentului cu primul dintre cele două goluri ale sale. ACS Poli II a izbutit apoi rapid și egalarea, pentru vizitatori mai înscriind și Românu respectiv Chirac, intrat în joc la reluarea sa. 3-5 de la 3-1, ACS Poli primind la Sânnicolau Mare mai multe goluri decât încasase în întregul tur de campionat.

Alin Paleacu, antrenor al juniorilor de 2002 de la ACS Poli, club la care joacă de 5 ani și fiul său Patrick, din generația 2006 și care luna aceasta împlinește 11 ani, implicat în grupa de 2005 instruită de Sorin Vlaicu, a apelat luni la 18 sportivi, și anume: Daminescu – Foca (60, Turdean), Bain (45, Eperieș), Dume, Codrea, Tașcă (50, Chiriac), Românu, Vereș (55, Periat), Laza (25, Vancea), Toboșaru (65, Anas), Dobrincu (60, Sabaiduc).

ACS Poli, cu doar un eșec în primele 13 apariții, îi urmează pe podium liderului LPS Banatul, care are în cont deja peste 100 de goluri marcate, pe poziția a treia și cu un avans de 5 puncte față de ocupanta locului 4 respectiv 14 față de cea de-a cincea clasată fiind ACS FC Juventus Timișoara, cu numai 3 înfrângeri. Iar runda a 14-a va debuta vineri la ora 16,30 cu duelul de podium ACS Poli – ACS FC Juventus.

Tot la juniori C, dar în Seria 2, rezervată generației 2003, ocupantele podiumului n-au cedat în week-end în deplasare, ba din contră, primele două clasate s-au impus la scor, liderul cu punctaj maxim și peste 100 de goluri înscrise ASU Politehnica la AS Vulturii Comloșu Mare, cu 5-0, iar urmăritoarea LPS Banatul, pierzătoare a numai 3 puncte până acum, cu 7-1 la ACS United Timișoara. Tot în etapa a 10-a, ACS Poli, a treia clasată, a remizat 4-4 la CSM Lugoj, într-un duel din prima jumătate a ierarhiei.

La fel, tot în prima rundă a returului, s-au mai consemnat și rezultatele ACS Dumbrăvița – Unirea Banloc 3-0 respectiv CS Millenium Giarmata – ACS Junior 2015 Timișoara 3-0.

Juniori D

Seria 1 – 2004: CSȘ Bega – CS Unirea Sânnicolau Mare 0-4, AS Fortuna Becicherecu Mic – AS Peciu Nou 0-5, AFC Ripensia – ACS Poli 0-8, AC Edu Sport Junior – CS Sînandrei 2-0 și ACS Junior 2015 – CS FC Electrica 1869 0-3. Așadar patru victorii la zero ale oaspeților etapei a X-a, prima din retur, după care Electrica, ACS Poli și CS Unirea continuă umăr la umăr pe podium, cu 27 de puncte din 30 posibile, despărțite de diferența de golaveraj: 71-5, 69-7 respectiv 60-11. Urmează însă sâmbătă la ora 12,15 un derby al primelor două clasate, ACS Poli – CS FC Electrica 1869 Timișoara.

În Seria 2, tot de 2004, alcătuită din numai opt echipe, runda inaugurală din retur n-a fost completată, Luceafărul – ACS FC Juventus Timișoara 3-5 și AS Recaș – ASU Politehnica 5-0 deschizând-o în weekend, dar Tricoul 1 Iunie – LPS Banatul urmând a se juca duminică. Rezultatul meciului CSȘ Lugoj – Arsenal Flacăra Făget nu ne-a parvenit. ”Banatul” are punctaj maxim, pe când ASU Politehnica a înregistrat al doilea eșec.

Debut al returului începând de joia trecută în Seria 3 a juniorilor D, adresată generației 2005, prin meciul CSȘ Bega – CS Avântul Periam 0-1. Vineri, Fortuna Becicherecu Mic – Pobeda Dudeștii Vechi 1-4 și AFC Băban Marcel – AS Voința Biled 0-3. Alte victorii ale oaspeților și în week-end, ACS United – Electrica 0-8 și FC Auto – ACS Poli 1-6, echivalând cu cel de-al zecelea succes pentru cei de pe ”Dan Păltinișanu”, cu golaverajul general 63-3, urmați cu numai 3 puncte pierdute de Electrica (golaveraj 80-4). Și urmează sâmbătă la 11 tocmai ACS Poli – Electrica, în tur 0-3 la Gara Mică, pe 1 octombrie, în favoarea liderului alb-violet.

Tot la grupa de vârstă 2005 a juniorilor D, dar în Seria 4, cu 11 formații la start printre care și CS Nuova Mama Mia, care n-a jucat în noul an, s-a disputat deja cea de-a doua etapă din retur, a 13-a a sezonului, însă nu în totalitate: LPS Banatul – ASC FC Juventus 1-0, ASU Politehnica – ACS Galaxy 3-1 și ACS Ghiroda – Progresul Ciacova 2-1. Astăzi de la ora 16 are loc CSȘ Lugoj – Meget Remetea Mare, pe când ACS Dumbrăvița a stat. ”Banatul” are punctaj maxim după adjudecarea duelului de podium, în care Juventus a suferit al treilea eșec, numai o înfrângere având în cont CSȘ Lugoj. În această serie, returul începea în perioada 3-7 martie, cu 4 jocuri ale etapei a XII-a plus un meci în devans din runda a 18-a: ACS FC Juventus – ACS Dumbrăvița 4-1.

Juniori E

Seria 1 – 2006 (cu 9 echipe; etapa a 11-a, a doua din retur): ACS FC Juventus – ACS Poli 0-3, AS Meget Remetea Mare – ACS Ghiroda 0-3, ACS Tim Star Timișoara – Unirea Sânnicolau Mare 2-3 și ASU Politehnica – ACS Atletico Timișoara 3-1.

ACS Poli are punctaj maxim din 9 apariții și a depășit borna celor 100 de goluri marcate, cu numai 3 primite, urmată fiind pe podium de CS Unirea, cu un singur eșec, respectiv Juventus, care l-a înregistrat pe cel de-al treilea.

Seria 2 – 2006 (cu 10 echipe; etapa a 11-a, a doua din retur): ACS Junior 2015 – CSM Lugoj 3-3, CS Millenium – ACS Dumbrăvița 3-7, LPS Banatul – FC Auto 5-1, AFC Ripensia – ACS Murani 2-1 și AS Peciu Nou – ACS Poli 0-11.

LPS Banatul are punctaj maxim, urmată pe podium de ACS Poli și CSM Lugoj.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: