Campionatul Județean Timiș de ”Promoţie” + Campionatul Municipal Lugoj

Campionatul Județean Timiș de ”Promoţie” și Campionatul Municipal Lugoj, de la nivelul eșalonului șase, au continuat în weekend în cele trei serii, în cadrul cărora s-a derulat etapa a X-a, respectiv a IX-a în cazul întrecerii lugojene. Cu excepția unui meci, dat fiind că formația din Ionel nu s-a prezentat în deplasare la Niţchidorf, toate partidele s-au jucat pe dreptunghiul verde, fără probleme, iar în întâlnirile disputate s-au marcat nu mai puţin de 79 de goluri, în cele 18 jocuri gazdele obținând 10 victorii și înscriind 47 de goluri, pe când oaspeţii și-au trecut în cont 5 succese şi patru remize afară.

Schimbare de lider în Seria a II-a, în celelalte două campionate liderii rămânând pe poziții în urma victoriilor obţinute, și anume Unirea Tomnatic II respectiv cei din Coșteiu în ”Municipal” Lugoj.

Și o premieră la liga a VI-a de ”Promoţie”, prezenţa unui observator internaţional, Nicolae Grigorescu, la jocul Progresul Vucova – Avântul Jamu Mare, disputat astăzi de la ora 11.

”Promoţie”, liga a VI-a Timiş

Seria I

Lider este în continuare Unirea Tomnatic II, după o victorie obţinută acasă cu 3-2 în dauna celor de la Progresul Iecea Mare. Ocupanta locului secund, AS Gelu, a învins în deplasare la Steaua Roşie Bulgăruş, dar la limită, prin golul marcat de Lupu cu cinci minute înainte de final, păstrând astfel distanţa de numai două puncte fată de liderul seriei.

Scorul etapei l-a reuşit echipa Chinejana Chinezu Satchinez pe teren propriu, cu şapte goluri în poarta celor de la Spartak Gottlob. Pe când cei de la Triplex Beba Veche au obţinut victoria în ultimele trei minute în faţa celor de la AS Pindul Dudeştii Noi, scor final 3-1, după ce în minutul 87 era 1-1.

Seria a II-a

Schimbare de lider în această serie după înfrângerea suferită de fostul lider Avântul Jamu Mare în deplasarea efectuată la Progresul Vucova cu 4-3. La acest meci, prezenţa lui Nicolae Grigorescu nu le-a adus noroc oaspeţilor…

Noul lider AS Juventus Pişchia a învins acasă pe AS Camaro Fibiş II cu scorul de 6-2 (3-0). Au marcat: David Irimia (min. 10, 16, 48), Gabriel Iosof (min. 29), Alin Halcia (min. 70) şi Gheorghe Jurj (min. 84), respectiv Dorin Poiană (min. 46) şi Cosmin Stoian (min. 53).

Surprinzătoare victoria în deplasare a celor de la Remetea Mare la Denta, cu scorul de 1-3. Tot surprinzătoare este neprezentarea echipei Voinţa Ionel la Niţchidorf, Voința fiind echipa calificată în Cupa României, mai precis în turul următor al fazei pe judeţ. Pe locul I, cei din Pişchia, cu 25 de puncte, urmați de Avântul Jamu Mare cu 24 de puncte respectiv cei din Vucova cu 23 de puncte.

*

Campionatul Municipal Lugoj

AS Coşteiu este lider al întrecerii, cu 25 puncte, după cele trei adjudecate la scor în deplasare în dauna celor de la AS Cladova, scor 0-5. Pe locul secund, la golaveraj, a trecut echipa Bega Belinţ, victorie la limită pe teren propriu cu 1-0. Iar formația din Ohaba Forgaci a reuşit numai un rezultat de egalitate acasă, 1-1 cu Chizătău. Este surprinzător rezultatul de egalitate smuls în deplasare de Tomeşti la Topolovăţu Mare II, 2-2. În fine, echipa din Sinersig a stat în această etapă.

Rezultatele rundei și clasamentele, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: